Homepage  / Vedete româneşti

„Mâine la facultate și poimâine se mărită”. Anunțul făcut de Liviu Vârciu despre fiica lui cea mică

„Mâine la facultate și poimâine se mărită”. Anunțul făcut de Liviu Vârciu despre fiica lui cea mică

de Roxana Mirea,

Eveniment important în viața fiicei lui Liviu Vârciu, Anastasia! Prezentatorul TV este tare mândru de micuța lui, însă și „îngrijorat” cu privire la cât de repede trec anii și nici nu va realiza când va veni timpul ca puiul să părăsească cuibul. Ei bine, astăzi, 2 iunie, Anastasia a absolvit grădinița, iar Liviu Vârciu a publicat o imagine adorabilă cu fetița.

Fiica lui Liviu Vârciu, Anastasia, a terminat grădinița

Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anda Călin. Din iubirea celor doi, au venit pe lume Anastasia și Matei Liviu. Prezentatorul TV mai are o fiică, pe Carmina, în vârstă de 20 de ani, dintr-o relație din trecut cu Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu își iubește necondiționat copiii și trăiește la intensitate maximă toate evenimentele importante din viața lor. Pe de altă parte, îl și apasă gândul că timpul trece cu o viteză incredibilă și că micuții lui se vor transforma în adulți mai repede decât s-ar fi așteptat. Ei bine, astăzi, 2 iunie, a avut loc un eveniment important în viața fiicei lui mai mici. Anastasia a terminat grădinița, iar Liviu Vârciu a publicat o imagine adorabilă cu fetița.

Astăzi, fata mea a terminat grădinița! Mâine la facultate și poimâine se mărită!”, a scris Liviu Vârciu în dreptul imaginii.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton