Homepage  / Televiziune

Anunțul făcut de Mirela Vaida. Schimbări la Acces Direct

Anunțul făcut de Mirela Vaida. Schimbări la Acces Direct

de Ioana Maria,

Acces Direct revine astăzi la Antena 1, însă cu o serie de schimbări. Mirela Vaida a făcut anunțul mult așteptat de fani, chiar înainte de începerea emisiunii. După o pauză estivală, Acces Direct revine la Antena 1 cu un nou sezon, dar și cu multe schimbări.

Ora de difuzare s-a schimbat, iar de astăzi, 6 septembrie, telespectatorii pot urmări emisiunea începând cu ora 16.30.

Mirela Vaida a anunțat că fanii Acces Direct vor mai avea parte de o surpriză, anume că decorul din platou a fost schimbat. Noul sezon al emisiunii se anunță a fi unul plin de surprize, scrie libertatea.ro.

În această dimineață, vedeta a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj prin care dă veștile bune celor care o urmăresc.

”Buna dimineața! Azi începem un nou sezon Acces Direct! Nu mai știu al câtelea, pentru că emisiunea asta rulează de vreo 12-13 ani pe post! O emisiune deloc ușoară, dar care vorbește despre ce se întâmplă în jurul nostru! Sezonul nou vine cu schimbări: începem la ora 16:30, în fiecare zi! Se anunță schimbari de decor și sunt extrem de curioasă cum va arata noul platou! Am emoții la fiecare reintalnire cu echipa și cu telespectatorii! Asadar, un fel de inceput de „an școlar”, azi, de la 16:30, cu emoțiile și provocarile necunoscutului, în fiecare zi! Asta-i „directul”! Vă îmbrățițez și vă doresc bine în tot ce faceți”, a scris Mirela Vaida.

Mirela Vaida: „ Împreună putem schimba multe!”

Pe lângă subiectele din sfera socială, Acces Direct le va aduce telespectatorilor şi noutăţi din showbiz. Mirela Vaida a declarat că vor fi difuzate interviuri „de colecție cu marii actori ai țării, cu sportivii de performanță”.

„Zilnic vă vom ţine la curent cu subiectele mondene: cupluri, poveşti de viaţă, despărţiri, prietenii, proiecte! (…) Tot ce e important de abordat se va discuta cu cărţile pe masă, într-un dialog deschis, constructiv, fără menajamente. În care fiecare dintre noi poate participa activ. Împreună putem schimba multe!”


Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton