Homepage  / Vedete străine

Anunțul făcut de Netflix despre zvonurile că Henry Cavill se întoarce în „The Witcher” după ce a pierdut rolul lui Superman

Anunțul făcut de Netflix despre zvonurile că Henry Cavill se întoarce în „The Witcher” după ce a pierdut rolul lui Superman
6

de Roxana Mirea,

După ce Henry Cavill a pierdut rolul lui Superman, au existat speculații că acesta se va întoarce să-l interpreteze pe Geralt din Rivia în serialul de succes Netflix "The Witcher". Anterior, actorul și-a anunțat retragerea din serialul Netflix, predându-i ștafeta lui Liam Hemsworth.

Henry Cavill nu se va întoarce în „The Witcher”, deși a pierdut rolul lui Superman

Henry Cavill nu se va întoarce în rolul lui Geralt din Rivia în serialul de succes Netflix „The Witcher”, deși a pierdut rolul lui Superman în urma unei reorganizări a DC Extended Universe.

Putem confirma că nu există nicio schimbare în ceea ce privește sezonul 4 din The Witcher”, a declarat Netflix pentru CNN într-un comunicat.

Peter Friedlander, șeful Netflix pentru seriale cu scenarii din SUA și Canada, a abordat pentru prima dată decizia de a continua sezonul 4 cu Liam Hemsworth în rolul principal, în cadrul unui interviu pentru Variety.

„The Witcher” (2019)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Henry este un Geralt extraordinar și cred că Liam va continua și va fi, de asemenea, un Geralt extraordinar”, a spus Friedlander. El a adăugat că este încrezător că schimbarea distribuției nu va schimba popularitatea serialului, deoarece „a existat o moștenire de personaje uimitoare, iconice, în care actorii au fost schimbați și suntem extrem de optimiști în această privință. Vom continua să onorăm IP-ul, fanii, povestea, până la capăt”.

Henry Cavill și-a anunțat plecarea din „The Witcher” în octombrie, la câteva zile după ce a dezvăluit că reia rolul lui Superman. El le-a spus fanilor la vremea respectivă că predă ștafeta cu „entuziasm pentru a vedea cum Liam îl interpretează pe acest bărbat fascinant și nuanțat”.

Henry Cavill, după ce a rămas fără rolul lui Superman

Deși actorul britanic nu a oferit un motiv pentru plecarea sa, s-a speculat pe scară largă că a părăsit serialul Netflix pentru a se dedica revenirii sale în rolul lui Superman, personajul DC Comics pe care l-a interpretat pentru prima dată în filmul „Man of Steel” din 2013. El a avut chiar o scurtp apariție ca Superman într-o scenă de la sfârșitul filmului „Black Adam”, filmul DC cu Dwayne Johnson.

Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, când s-a aflat că Henry Cavill nu va mai îmbrăca pelerina roșie după ce a fost retras din rol. Regizorul și scenaristul James Gunn, care s-a alăturat studiourilor DC în calitate de co-președinte alături de Peter Safran în octombrie, a confirmat planurile de a scrie un nou film despre Superman care să se concentreze pe o versiune mai tânără a supereroului.

„Este o veste tristă. Până la urmă, nu mă voi mai întoarce în rolul lui Superman”, a scris Cavill pe Instagram. „După ce studioul mi-a spus să anunț întoarcerea mea în octombrie, înainte de angajarea lor, această veste nu este cea mai ușoară, dar asta e viața. Schimbarea gărzii este ceva ce se întâmplă. Respect asta”.

Chiar dacă nu va mai fi Geralt sau Superman, Henry Cavill lucrează la un nou proiect.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton