Homepage  / Netflix

Anunțul făcut de Netflix în legătură cu următorul documentar al lui Harry și Meghan

Anunțul făcut de Netflix în legătură cu următorul documentar al lui Harry și Meghan
7

de Roxana Mirea,

Următorul proiect Netflix al lui Meghan Markle și al Prințului Harry va ajunge pe platforma de streaming în această vară. Iată despre ce este vorba în următorul documentar realizat de către Ducii de Sussex.

Harry și Meghan, un nou documentar pentru Netflix

Netflix a anunțat joi că „Heart of Invictus”, o serie documentară care îi urmărește pe concurenți în timp ce se pregătesc pentru Jocurile Invictus ale Prințului Harry, va fi difuzat în vara anului 2023, scrie People.

„Acest nou serial de la Archewell Productions urmărește un grup de concurenți extraordinari din întreaga lume – toți membri ai serviciilor militare care au suferit răni sau boli care le-au schimbat viața – în drumul lor spre a concura la Jocurile Invictus”, a transmis Netflix pe Twitter, într-un fir de discuție în care anunță mai multe programe legate de sport. Descrierea a fost însoțită o fotografie cu ducele de Sussex dând mâna cu un atlet.

Show-ul îi va prezenta pe concurenții de la Jocurile Invictus din 2020 de la Haga, Olanda, care au fost amânate până în aprilie 2022 din cauza pandemiei COVID-19. Camerele de filmat i-au urmărit pe Meghan și pe Prințul Harry la Jocurile Invictus din primăvara anului trecut.

De asemenea, serialul vine înaintea competiției pentru personalul de serviciu și veteranii care vor veni la Düsseldorf, Germania, în septembrie 2023. Este pentru a șasea oară când vor avea loc Jocurile Invictus, după cele de la Londra (2014), Orlando (2016), Toronto (2017), Sydney (2018) și Haga (2022). În 2025, Jocurile Invictus se vor întoarce în America de Nord și vor avea loc la Vancouver și Whistler, în Canada.

În aprilie 2021, Fundația Jocurile Invictus a anunțat că se lucrează la o serie de documentare Netflix despre acest eveniment epic, prin Archewell Productions. La cârmă au fost anunțați regizorul britanic Orlando von Einsiedel, câștigător al premiului Oscar, și producătoarea Joanna Natasegara.

Documentarul Netflix despre Prințul Harry și Meghan MarkleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Harry și Meghan Markle au un contract cu Netflix

Meghan, în vârstă de 41 de ani, și Harry, în vârstă de 38 de ani, au semnat pentru prima dată un contract pe mai mulți ani cu Netflix în septembrie 2020. La acea vreme, The New York Times a raportat că Archewell Productions va crea exclusiv documentare, docuserii, filme de lung metraj, emisiuni cu scenariu și programe pentru copii pentru Netflix.

„Harry & Meghan”, documentarul cuplului, a avut premiera pe Netflix în decembrie 2022. În documentar, cuplul a detaliat povestea lor de dragoste, precum și perioada în care au lucrat ca membri activi ai familiei regale – și de ce au decis să se retragă din rolurile lor regale pentru a-și crea o nouă viață în California.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton