Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul surprinzător făcut de Răzvan Fodor. De ce a dispărut de pe Instagram

Anunțul surprinzător făcut de Răzvan Fodor. De ce a dispărut de pe Instagram
8

de Roxana Mirea,

Răzvan Fodor și-a îngrijorat fanii, după ce a cam „dispărut” de pe rețelele sociale. Actorul n-a mai dat niciun semn de viață în mediul online, așa că urmăritorii lui au vrut să știe ce se întâmplă. Pentru că a primit mai multe mesaje de la internauți, Răzvan Fodor a explicat de ce a fost absent de pe Instagram.

De ce a dispărut Răzvan Fodor de pe Instagram

Răzvan Fodor a cam lipsit de pe Instagram, în ultimele zile, așa că fanii lui s-au îngrijorat și l-au asaltat cu mesaje. Așadar, actorul a mărturisit de ce a stat departe de rețelele sociale în ultima vreme. Soțul Irinei Fodor a spus că traversează o perioadă mai aglomerată, acum pe final de an. Pe de altă parte, având în vedere că se apropie sărbătorile, acesta spune că simte nevoia să trăiească în viața reală mai mult decât de obicei.

Am băgat mâna în buzunar și ghici ce am găsit, Instagramul. Glumesc, fac story-ul acesta pentru cei ce s-au îngrijorat, mă rog, îngrijorat e mult spus, dar mi-au scris pe acolo <> (…) Sunt un pic înghesuit așa, pe final de an, dar nici nu prea îmi mai place să stau așa. După părerea mea, în perioada asta, rețelele de socializare se bagă puțin în buzunar și îți dai drumul așa la viață, să trăiești tot ce vezi și tot ce se întâmplă în jurul tău. Asta este părerea mea, voi faceți cum vreți. Sunt bine”, a povestit Răzvan Fodor pe InstaStory.

de-ce-a-disparut-razvan-fodor-de-pe-instagram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton