Homepage  / Vedete străine

Anunțul făcut de un actor celebru din Turcia după ce a devenit femeie. Cum arată acum

Anunțul făcut de un actor celebru din Turcia după ce a devenit femeie. Cum arată acum

de Roxana Mirea,

Actorul turc Ahmet Melih Yılmaz și-a surprins fanii când a dezvăluit că își dorește să devină femeie. Acersta a vorbit recent despre tranformarea lui și a dezvăluit că și-a cheltuit banii pe diverse intervenții chirurgicale.

Anunțul unui actor din Turcia după ce a devenit femeie

Actorul turc Ahmet Melih Yılmaz a uimit pe toată lumea după ce a anunțat oficial transformarea lui în femeie. Acesta a suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru a-și îndeplini visul. Pe Ahmed Melih îl știm ca Timsah Celil din serialul „Çukur” care este difuzat la noi de Happy Chanel sub numele de „Legea familiei”, aseară fiind difuzat ultimul episod din sezonul 2. Fanii lui Ahmed Melih, care a fost numit „crocodilul” în celebrul serial „Çukur”, au fost surprinși de decizia actorului de a deveni femeie.

Acesta s-a confruntat cu o serie de critici dure și atacuri din partea urmăritorilor lui în urma transformării, potrivit albawaba.com.

Cea mai recentă declarație a lui Ahmet Melih Yılmaz în legătură cu tranformarea lui a fost: „Am avut multe operații și mi-am cheltuit toți banii pe aceste operații.”

Am suferit o intervenție chirurgicală la nas și am suferit o operație la sâni, care este prima intervenție chirurgicală în procesul de transformare sexuală, iar acum am sâni”, a mai spus actorul. „Dacă voi avea un soț bogat, voi anunța pe toată lumea, dar nu am unul acum”, a adăugat Ahmet.

Ahmet Melih Yılmaz, întrebat dacă își va schimba numele, a spus: „Am petrecut 32 de ani creând acest nume. De aceea nu mă voi numi Ayla doar pentru că sunt travestit. Numele meu va fi Melih”.

Actorul a mai declarat că nu ar avea de gând să își facă o operație de schimbare de sex.

Nu-ți dau portofelul roz decât dacă ai o operație de schimbare a sexului. Nu voi intra într-un astfel de proces. Sunt compatibil cu asta pentru că sunt travestit. Nu sunt femeie trans, așa că nu va fi o astfel de transformare. Asta este sufiecient pentru mine.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton