Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre refugiații din Ucraina

Anunțul făcut de Gabriela Prisăcariu cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre refugiații din Ucraina
7

de Roxana Mirea,

Gabriela Prisăcariu este una dintre vedetele de la noi care încearcă să ajute cum poate refugiații din Ucraina, în contextul războiului declanșat de Rusia. În urmă cu puțin timp, soția lui Dani Oțil a izbucnit în lacrimi pe Instagram în timp ce vorbea despre copiii celor care au fugit din țara lor pentru a-și salva viața.

Gabriela Prisăcariu, afectată de situația refugiaților din Ucraina

Gabriela Prisăcariu este profund afectată de situația refugiaților din Ucraina. Soția lui Dani Oțil a izbucnit în lacrimi pe Instagram în timp ce le povestea urmăritorilor ei despre un telefon la care nu s-ar fi așteptat. Gabriela Prisăcariu a spus că bebelușii celor care au fugit din Ucraina și s-au adăpostit în țara noastră nu au biberoane. Cum a auzit, vedeta a mers la o farmacie și a cumpărat toate biberoanele.

Am primit acum vreo oră un telefon la care nu m-aș fi așteptat vreodată. Vecina noastră, care este un înger și se ocupă de refugiații care stau în Corbeanca… Mi-a zis: Gabriela, ai niște biberoane pe acasă pe care nu le mai folosești? Pentru că sunt bebeluși și nu au biberoane… Și eu acasă, cu Luca (n.r. fiul ei), mă gândesc că nu-i place tetina asta, că i-o schimbăm… Bun, m-am dus la farmacie și am cumpărat toate biberoanele pe care le-am găsit”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram, cu lacrimi în ochi.

Anuntul-facut-de-Gabriela-Prisacariu-cu-ochii-in-lacrimi.-Ce-a-spus-despre-refugiatii-din-Ucraina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton