Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul lui Bursucu după ce s-a zvonit că a fost dat afară de la Kanal D. „Avem alte planuri, ale proiecte pe masă”

Anunțul lui Bursucu după ce s-a zvonit că a fost dat afară de la Kanal D. „Avem alte planuri, ale proiecte pe masă”
7

de Roxana Mirea,

Matinalul pe care Bursucu îl prezenta alături de Viviana Sposub și George Tănase a fost scos din grila de programe. Ulterior, au existat zvonuri potrivit cărora Bursucu a fost dat afară de la Kanal D. Acum, prezentatorul TV a făcut lumină în acest caz.

Bursucu, după ce s-a zvonit că a fost dat afară de la Kanal D

După ce matinalul „Dimineața cu noi” a fost scos din grila de programe, au existat zvonuri că Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase au fost dați afară de la Kanal D. Ei bine, se pare că lucrurile stau altfel. George Tănase are o emisiune online, iar Bursucu prezintă „Roata Norocului”. Bursucu a declarat că nu a fost dat afară de la Kanal D, ba din contră. El a mărturisit că pregătește mai multe noi proiecte.

„Asta cu staff-ul mi-a plăcut pentru că foarte multă lume se vă lămuri unde mă aflu în momentul ăsta și da, întrebarea este dacă Bursucu mai este sau nu la Kanal D? Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afară? Turcii l-au dat afară pe Bursucu.

Numai titluri de genul ăsta am văzut în ultimul timp. Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secundă să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, ale proiecte pe masă și veți afla la momentul potrivit, a declarat Bursucu, potrivit Kanal D.

Prezentatorul TV a mai precizat că el împreună cu Ana-Măria Barnoschi se pregătesc pentru un sezon nou de „Roata Norocului”.

Bursucu, dezvăluiri neașteptate despre banii pe care-i primește de la Kanal D. Ce sacrificii face pentru televiziuneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a obținut porecla de „Bursucu”

În continuare, Bursucu, al cărui nume din buletin este Adrian Cristea, a povestit cum de s-a ales cu această poreclă. Prezentatorul TV a explicat că porecla nu a avut nimic de-a face cu modul în care arăta atunci când a primit-o, ci pur și simplu a fost aleasă la întâmplare.

„Regizorul de emisie ne-a pus la toți o poreclă pentru că eram 16 în echipa de balet și a început să strige Furnica, Bursucule, Căprioară… și uite așa am avut toți o poreclă și nu că eram grăsuț sau slăbănog când eram în trupa de balet, pur și simplu au fost niste porecle de animale și așa au rămas”, a mai declarat Bursucu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton