Homepage  / Știri / Televiziune

Anunțul Mirelei Vaida pentru fanii „Acces direct”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1 în august

Anunțul Mirelei Vaida pentru fanii „Acces direct”. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1 în august
11

de Redactia Tvmania

Mirela Vaida le-a dat, astăzi, o veste bună fanilor emisiunii pe care o prezintă de câțiva ani pe micile ecrane. Show-ul rămâne în grila Antena 1 în luna august.  Spre deosebire de alte proiecte de la tv, „Acces direct” nu intră în vacanță, scrie libertatea.ro.

Pe contul personal de Instagram, Mirela Vaida a anunțat că a filmat ediții de colecție în avans. Astfel, potrivit declarațiilor făcute de vedeta Antenei 1, în edițiile „Acces direct” din luna august, cele care au fost înregistrate, va avea invitați de marcă din lumea actoriei și a sportului.

Anunțul Mirelei Vaida pentru fanii Acces direct. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1 în august (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Bună dimineață! Iată-ne și în luna august! Nu, nu plecăm în vacanță încă! De fapt, «Acces direct» nu ia vacanță! Ba, dimpotrivă, am pregătit ediții de colecție cu invitați speciali: Cezara Dafinescu și Rodica Popescu-Bitănescu, (sărbătoritele lunii august), Elisabeta Lipa, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Carmen Tănase, Gabriel Dorobanțu, Sida Spătaru (văduva lui Dan Spătaru), Maria Buză și muulți alții!!

Fiți cu ochii pe noi vara asta! Veți avea parte de momente emoționante și interviuri de excepție! Până atunci, ne vedem în direct, zilnic, ora 17, la @acces_directoficial ?? Va îmbrățișăm cu drag! ??? #mirelavaida @acces_directoficial #live #editiidecolectie #antena1”, a notat pe Facebook Mirela Vaida.

Fanii Mirelei Vaida, care o urmăresc în mediul online, au fost încântați de vestea primită de la vedeta „Acces direct”, iar printre mesajele primite s-au numărat următoarele:

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton