Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul neașteptat al lui Mihai Bendeac: „Vă așteptăm la nuntă”. Cine e tânăra care l-a cucerit

Anunțul neașteptat al lui Mihai Bendeac: „Vă așteptăm la nuntă”. Cine e tânăra care l-a cucerit
8

de Roxana Mirea,

Mihai Bendeac este deja cunoscut pentru faptul că mereu a susținut sus și tare că nu o să se căsătorească niciodată. De data aceasta, actorul și-a luat prin surprindere fanii, după ce a publicat o imagine cu o tânără superbă, întreptul căreia a scris „Vă așteptăm la nuntă”.

Mihai Bendeac are gânduri de nuntă?

Mihaie Bendeac a spus de mai multe ori că femeia ideală pentru el este o brunetă. Totuși, juratul de la „iUmor”, de la Antena 1, a jurat că nu se va căsători niciodată. Are chiar și un tatuaj pe degetul inelar de la mâna stângă cu “Never”, semn că nu are de gând să poarte verighetă, potrivit a1.ro.

Chiar și asa, Mihai Bendeac și-a surprins fanii când a spus că îi așteaptă la nuntă. El a publicat la InstaStory o imagine cu o brunetă superbă. Pe fotografie, el a scris “Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”.

Anuntul-nesteptat-al-lui-Mihai-Bendeac-„Va-asteptam-la-nunta.-Cine-e-tanara-care-l-a-cuceritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ei bine, Mihai Bendeac își păstrează statutul de burlac în continuare pentru că totul pare a fi fost o glumă. Totuși, dacă v-ați întrebat cine este femeia care l-a fascinat pe actor, aflați că aceasta este fiica unui celebru fotbalist pe nume Michael Owen. Frumoasa brunetă, Gemma, are doar 19 ani, dar se pare că trăsăturile ei fizice i-au atras atenția lui Mihai Bendeac.

Michael Owen este un jucător englez de fotbal foarte cunoscut care a jucat pentru Liverpool,Real Madrid, Newcastle United, Manchester United și Stoke City și este fiul fostului fotbalist Terry Owen. El are 3 copii cu soția lui Louise Bonsall: pe Gemma, care este fiica lor cea mare, pe James, în vârstă de 16 ani și pe Emily, în vârstă de 15 ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton