Homepage  / Televiziune

Anunțul neașteptat făcut de Dan Negru. Ce urmează să se întâmple la Kanal D. „Vă promit că nu e capăt de drum”

Anunțul neașteptat făcut de Dan Negru. Ce urmează să se întâmple la Kanal D. „Vă promit că nu e capăt de drum”

de Andra Stana,

Dan Negru, supranumit „regele audiențelor”, s-a transferat la începutul anului, după mai bine de două decenii petrecute la Antena 1, în echipa celor de la Kanal D. În prezent, cel considerat „inventatorul gălăgiei în divertismentul românesc” are două proiecte de care se ocupă, „Tu urmezi!” și „Jocul cuvintelor”. Recent, omul de televiziune a făcut o declarație la care nimeni nu se aștepta.

Dan Negru nu va prezenta Revelionul 2023, la Kanal D

Dan Negru a prezentat programul de Revelion de la Antena 1 timp de 22 de ani. Recent, vedeta Kanal D a anunțat că ia o pauză. Mai precis, prezentatorul „Tu urmezi!” și „Jocul cuvintelor” nu va prezenta emisiunea de Revelion 2023 la Kanal D, postul de televiziune unde lucrează acum.

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a explicat decizia. De asemenea, le-a mulțumit celor care l-au urmărit din fața televizoarelor, la trecerea dintre ani, dar și invitaților de marcă pe care i-a avut de Revelion.

Mulțumesc pentru toate revelioanele petrecute împreună. Mulțumesc pentru toți anii ăștia. E ceva mai important decât timpul. Mai important decât timpul e cu cine ți-l petreci. România are un secol, un secol și puțin, și din secolul ăsta aproape un sfert noi am petrecut împreună de Revelion. Mulțumesc! N-am fost toți, e adevărat! Unii nu erau născuți și au venit pe parcurs, și lor le mulțumesc”, a transmis el.

Dan Negru a continuat: „Nu o să ne poată lua nimeni, niciodată, amintirile Revelioanelor cu Piersic, cu Nadia, cu Stela și Arșinel, cu Vijelie și Adrian, cu Nae și Vasile, toți laolaltă.

Mulțumesc, a fost extraordinar! Dar anul ăsta facem o pauză. O pauză nu e nimic altceva decât o liniște între două aplauze. Atât doar. Vă promit că nu e capăt de drum. E doar o pauză, o liniște între aplauze”, a mai spus vedeta Kanal D. Negru a subliniat apoi, în finalul mesajului său de pe Facebook, că de Revelion nu va apărea la TV.

Anul ăsta nu o să mai facem Revelionul împreună. E doar o pauză, între două aplauze. Pentru că vine un moment în care vei crede că totul s-a terminat: acela e începutul”, a încheiat el.

Declarațiile făcute acum de Dan Negru vin la scurtă vreme după ce în presă s-a zvonit că Dan Negru nu ar fi acceptat suma de 30.000 de euro de la Kanal D, pentru a prezenta programul special de Revelion, scrie libertatea.ro.

Cum a devenit Dan Negru „Regele audiențelor”

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum „Guess My Age”, „Beat The Blondes”, „Who Wants to Be a Millionair”, „Ciao Darwin”, „Star Factory”, “Deal or NoDeal”, “Minute to Win It”, “Money Drop”, “Let’s Make a Deal”. 

A fost supranumit “Regele audiențelor” datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova. A fost inclus în “Top Host European Broadcast” datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton