Homepage  / Vedete / Vedete străine

Anunțul surpriză făcut de Celine Dion. Artista va juca într-o comedie romantică alături de un actor iubit de fanii „Outlander”

Anunțul surpriză făcut de Celine Dion. Artista va juca într-o comedie romantică alături de un actor iubit de fanii „Outlander”

de Andra Stana,

Fanii artistei și-au făcut griji pentru Celine Dion, după ce aceasta a petrecut o perioadă considerabilă de timp departe de lumina reflectoarelor din cauza unor probleme de sănătate. Acum, cântăreața a făcut un anunț cu care a surprins pe toată lumea.

Celine Dion, revenire majoră în lumina reflectoarelor

După o lungă absență, interpreta hitului I Drove All Night a anunțat o revenire majoră. Celine Dion a dezvăluit, miercuri, că va juca într-un nou film alături de Sam Heughan, starul din „Outlander”, scrie hellomagazine.com. Totodată, vedeta va lansa și piese noi, tot pentru acest proiect. Cântăreața a împărtășit două fotografii din film, inclusiv una care o arată în compania lui Sam Heughan.

Cealaltă fotografie îl arată pe personajul lui Sam alături de Priyanka Chopra la o întâlnire.

Ne vedem la film! Celine joacă alături de @priyankachopra și @samheughan și lansează muzică nouă pentru comedia romantică LOVE AGAIN (titlu nou!) care va ajunge în cinematografe pe 12 MAI (dată nouă!). – Echipa Celine.”, a scris echipa cântăreței în descrierea imaginilor postate pe Instagram.

Fanii ei au reacționat imediat, majoritatea fiind entuziasmați de vestea că o vor vedea pe Celine la cinema. „OMG! Abia aștept”, a scris unul dintre următoritorii artistei.

Celine Dion și-a anulat toate concertele programate în 2023

Totodată, în mai 2022, Celine Dion a luat o altă decizie importantă din cauza stării ei de sănătate. Artista a anunțat, printr-un clip publicat pe Instagram, că își amână toate concertele pe care le avea programate în anul 2023. Celine Dion a spus că trebuie să se afle în cea mai bună formă atunci când este pe scenă, însă acest lucru nu este posibil din cauza problemelor de sănătate.

Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, și-a întristat fanii după ce a anunțat, prin intermediul unui clip publicat pe Instagram, că este nevoită să anuleze toate concertele pe care le programase anul acesta pentru 2023 în secţiunea europeană a turneului său mondial, „Courage World Tour”. Motivul este reprezentat de problemele de sănătate cu care se confruntă.

Îmi pare foarte rău că trebuie să ne schimbăm încă o dată planurile de turneu pentru Europa; mai întâi a trebuit să anulăm spectacolele din cauza pandemiei, iar acum problemele mele de sănătate care ne forțează să amânăm spectacolele. Mă simt un pic mai bine… dar încă mai am spasme musculare. Trebuie să fiu în cea mai bună formă atunci când sunt pe scenă. Sincer, abia aștept, dar încă nu am ajuns acolo… Fac tot ce pot pentru a reveni la nivelul la care trebuie să fiu, astfel încât să pot da 100% din mine la spectacolele mele, pentru că asta meritați”, le-a transmis celine Dion fanilor ei, prin intermediul unor clipuri publicate pe Instagram, în engleză și franceză.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton