Homepage  / Vedete româneşti

Anunțul trist făcut de Șerban Copoț. Ce se întâmplă cu mama lui. „Când am aflat, ne-a şocat pe toți”

Anunțul trist făcut de Șerban Copoț. Ce se întâmplă cu mama lui. „Când am aflat, ne-a şocat pe toți”
7

de Roxana Mirea,

Șerban Copoț a anunțat, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, faptul că mama lui suferă de cancer. Prezentatorul de la „iUmor” a dezvăluit că mama lui și-a ținut boala ascunsă „o perioadă destul de lungă de timp”. Artistul nu-și explică de ce aceasta nu a vrut să le spună că suferă de cancer, dar el crede că decizia sa a fost din cauza fricii de spitalele din România.

Șerban Copoț, anunțul trist despre mama lui

Șerban Copoț le-a împărtășit fanilor lui de pe rețelele sociale că mama lui suferă de cancer. Artistul a precizat că este posibil ca frații lui să nu fie de acord cu faptul că el a ales să dezvăluie acest lucru, însă prezentatorul de la „iUmor” a transmis mesajul dureros despre boala mamei lui cu scopul de a-și incuraja fanii „să aibă grijă la cei din cercul apropiat”.

Dragilor, de ceva vreme am trait o situație pe care sunt convins că o parte din cei care mă urmariti ați trait-o şi voi. Am aflat că mama are cancer, o boală pe care o ținea ascunsă de o perioadă destul de lungă de timp. Probabil că frații mei nu vor fi de acord cu faptul că am ales să împărtăşesc asta cu voi, însă o fac pentru a vă încuraja să aveți grijă la cei din cercul apropiat. Există mai multe explicații pe care le-am căutat pentru motivul pentru care a dorit să ascundă acest lucru – nu a vrut să ne împovăreze pe noi cu veştile proaste sau groaza de doctori şi spitale în România… nu ştiu, poate amândouă la un loc, însă nu am dorit „să o cert” pentru că nu mai avea sens”, și-a început Șerban Copoț mesajul transmis pe Facebook.

serban-copot-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se simte acum mama lui Șerban Copoț

Șerban Copoț a explicat că mama lui nu locuia singură, și cu toate acestea, a reușit să își păstreze diagnosticul secret. Artistul crede că frica de spitale a determinat-o să nu spună familiei că suferă de cancer. În momentul de față, Șerban Copoț spune că mama lui este bine, după ce a trecut printr-o operație.

„Ca să intelegeți, locuieste cu familia în aceeaşi curte, deci nu vorbim de o persoană care era vizitată rar sau sunată din când în când. Stoicismul cu care şi-a dus boala pe picioare poate fi admirată acum, când a trecut prin operație, însă atunci când am aflat ne-a şocat pe toți. Ea este o femeie foarte puternică, un intelectual cu voință de fier şi dragoste (nu frică) de Dumnezeu care a crescut 4 copii pentru care s-a jertfit constant, însă oroarea față de spital a fost cea care, bănuiesc eu, a atârnat în decizia ei de a ține ascunsă boala. Până la urmă, spitalul a fost salvarea şi s-a dovedit că, oamenii valoroşi şi cu inimă mare sunt şi acolo unde îi era ei groază să ajungă.

Cert este că a trecut prin operație, este bine acum şi vă mărturisesc cu mâna pe inimă că a fost teribil de grea perioada asta pentru întreaga familie. În acelasi timp am redescoperit dragostea şi grija prietenilor care ne-au susținut toată această perioadă. O parte din drum a fost încheiată şi acum pornim pe drumul lung şi anevoios al tratamentului. Aveți grijă de cei dragi vouă şi încurajați-i să vă spună lucruri de genul ăsta. Multă sănătate”, a mai scris Șerban Copoț pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton