Homepage  / Vedete străine

Anya Taylor-Joy, actrița din „Gambitul damei”, ținută strălucitoare la premiera noului film

Anya Taylor-Joy, actrița din „Gambitul damei”, ținută strălucitoare la premiera noului film
8

de Roxana Mirea,

Anya Taylor-Joy, actrița din „Gambitul damei”, a strălucit pe covorul roșu la premiera din Londra, 5 aprilie, a noului ei film, „The Northman”. Actrița a purtat o rochie scurtă, de culoare bej, accesorizată cu bijuterii cu diamante. În plus, Anya Taylor-Joy a mers la eveniment însoțită de iubitul ei, Malcolm McRae.

Anya Taylor-Joy, ținută strălucitoare la premiera noului film

Anya Taylor-Joy a atras toate privirile pe covorul roșu, marți, 5 aprilie, la premiera din Londra a filmului „The Northman”. Actrița din „Gambitul damei”, de pe Netflix, a purtat o rochie strălucitoare, scurtă, din colecția Dior Haute Couture de primăvară/vară 2019.

Și-a accesorizat ținuta cu pantofi cu toc înalt, la fel de strălucitori precum rochia, marca Christian Louboutin.  Anya Taylor-Joy a fost însoțită la eveniment de către iubitul ei, Malcolm McRae, care arăta elegant într-un trenci și costum negru.

Taylor-Joy a vorbit recent cu British Vogue despre relația ei cu McRae și despre modul în care aceștia fac față distanțelor lungi. „Da, este [greu], dar este, de asemenea, grozav pentru că atunci când suntem împreună, prețuim cu adevărat timpul pe care îl avem”, a spus ea. „Activitățile de zi cu zi sunt atât de pline de bucurie. Îmi place să merg cu el la benzinărie, să umplu mașina și să iau micul dejun.”

Ea a spus că le place să citească împreună: „I-am spus partenerului meu [muzicianul și actorul Malcolm McRae] zilele trecute că el este hobby-ul meu. Văd lectura ca pe ceva ce trebuie să fac. I-a plăcut pentru că așa este și el. Am găsit în sfârșit pe cineva care va sta fericit în tăcere cu mine citind. Avem practic 80 de ani și șapte în același timp și funcționează foarte bine.”

Anya Taylor-Joy, actrița din „Gambitul damei”, în cea mai scurtă rochie, la premiera noului filmIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alexander Skarsgård e Amleth

Regizorul Robert Eggers spune că noul lui film, „The Northman”, este o portretizare veridică a culturii și mitologiei vikingilor.

Nu a mai existat vreodată un film cu vikingi precis și am lucrat cu cei mai mari istorici și arheologi din domeniu și, un lucru este sigur, acesta este cel mai precis film cu vikingi care a fost făcut vreodată”, a spus Eggers. Reuters la premiera filmului la Londra, potrivit Reuters.

Alexander Skarsgård, în vârstă de 45 de ani, a trecut printr-o transformare fizică pentru a-l juca pe vikingul robust, lucrând cu antrenorul său din „Tarzan”, Magnus Lygdback.

Când Amleth se transformă din starea sa umană în animalul său spiritual, el devine un hibrid între un urs și un lup, așa că a fost important să devină puțin mai mare”, a spus el.

„The Northman” este o epopee plină de acțiune, care urmărește un tânăr prinț viking în încercarea sa de a răzbuna uciderea tatălui său. Povestea se bazează pe legenda scandinavă care a inspirat „Hamlet” al lui Shakespeare. În „The Northman”, Amleth (Alexander Skarsgård), Prințul Viking, fuge de acasă în urma unui atac asupra rudelor sale și își petrece restul vieții devotat axiomei: „Te voi răzbuna, tată. Te voi salva, mamă. O să te omor, Fjölnir.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton