Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Apariție neașteptată în sezonul 17 „Grey’s Anatomy”. Ce actor a revenit in distribuție

FOTO. Apariție neașteptată în sezonul 17 „Grey's Anatomy”. Ce actor a revenit in distribuție

de Redactia Tvmania

Debutul sezonului 17 al cunoscutului serial „Grey's Anatomy” a adus publicului o surpriză neașteptată. Un iubit personaj al serialului a revenit. 

Atenție, spoilere! Dacă nu vreți să știți ce se întâmplă în serial până nu vin episoadele noi pe micile ecrane din România (doar că probabil va mai dura ceva vreme), vă rugăm, nu citiți mai departe!

 

Longeviva dramă medicală „Anatomia lui Grey” a revenit pe micile ecrane din America, la postul american ABC,  pe 12 noiembrie, cu sezonul 17, după ce sezonul 16 s-a terminat brusc, filmările fiind sistate în primăvară din cauza pandemiei. Acest nou sezon se va concentra pe pandemia de Covid-19, iar filmările s-au desfășurat cu respectarea strictă a protocoalelor medicale.

Surpriza fanilor a fost apariția actorului Patrick Dempsey, interpretul personajului  Derek Shepherd aka McDreamy, care a murit în sezonul 11, în urma unui accident de mașină. Actorul a revenit în pielea personajului la 5 ani de când a plecat din distribuție.

În premiera de joi a sezonului 17 al dramei medicale ABC, povestea suprinde personajele Meredith Grey (Ellen Pompeo), Miranda Bailey (Chandra Wilson), Richard Webber (James Pickens Jr.), Catherine Fox (Debbie Allen) și restul echipajului lui Grey în plină pandemie, încercând să facă față volumului de lucru și roller coaster-ului emoțional și epuizant prin care medicii trec îngrijind pacienții cu coronavirus.

 

Cu pacienți care mureau în stânga și în dreapta, Meredith (Ellen Pompeo) s-a străduit să rămână pe linia de plutire atât mental cât și fizic – însă la sfârșitul premierei de două ore, a fost găsită inconștientă în mijlocul parcării spitalului Gray Sloan Memorial.

În ultima secvență a primului episod își face apariția și Derek Shepherd, fostul soț al lui Meredith, cu care aceasta se întâlnește într-un univers paralel, tot ce trăiește ea fiind doar un vis pe care îl are în timpul inconștienței sale. Potrivit trailerului publicat de ABC, apariția lui Dempsey va continua și în episodul doi.

 

Reunited ❤️ | 📷 Krista Vernoff

Publicată de Grey’s Anatomy pe Joi, 12 noiembrie 2020

 

Ideea de a reveni în serial a fost a actriței Ellen Pompeo. Ea și Patrick sunt vecini în Malibu și știa că scenarista își dorea să facă o secvență pe plajă. La puțin timp după, Ellen și-a sunat fostul coleg și i-a povestit ce idee are:

 

„I-am spus, ai lua în considerare vreodată să faci parte din povestirile acestui sezon? Știu că Patrick are o fundație în Maine, unde ajută bolnavii de cancer și supraviețuitorii de cancer și este un efort uriaș al său și știu că este important și pentru el ofere oamenilor speranță și  bucurie. Este o perioadă foarte grea și am știut că revenirea sa va fi ca o mică rază de lumină. Așadar, cred că am avut aceeași idee, la bază, de a ajuta oamenii și să aducem un zâmbet pe fața lor. Deci, i-a plăcut ideea și am fost  foarte entuziasmați”, a declarat Ellen Pompeo în exclusivitate pentru Deadline.

 

Și Patrick Dempsey a vorbit despre revenirea sa în distribuție și experiența pe care a trăit-o:

 

„Am primit o serie de telefoane din partea guvernului din Maine în care mi se propunea să găsim o alternativă pentru a le atrage oamenilor atenția și a-i îndemna să poarte măști. În acel moment am dat peste o fotografie cu mine și Ellen din serial pe care doream să o postez pe rețelele de socializare și m-am gândit să o contactez pentru a vedea dacă putem face ceva împreună. Apelul meu a venit chiar în momentul în care ei se pregăteau pentru sezonul 17. Atunci i-a venit ideea ei de a reveni în serial. A fost o ocazie minunată de a mă revedea cu toată lumea și de a ne gândi ce putem face pentru toți cei care se află în prima linie. A fost cu adevărat o experiență minunată să mă întorc”, a fost declarația actorului.

 

La întrebarea cât timp va rămâne Patrick în serial, creatoarea acestui sezon,  Krista Vernoff a mărturisit pentru Deadline că „va fi mai mult decât scena pe care am văzut-o”, însă nu a oferit mai multe detalii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton