Homepage  / Vedete străine

Apariție rară pentru Meghan Markle în California. Ducesa a îmbrăcat o ținută neconvențională

Apariție rară pentru Meghan Markle în California. Ducesa a îmbrăcat o ținută neconvențională
10

de Roxana Mirea,

Meghan Markle a avut o apariție rară în California, acolo unde locuiește alături de soțul ei, prințul Harry și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Ei bine, paparazzi au surprins-o pe Ducesa de Sussex într-o ținută în care nu este văzută prea des.

Apariție rară pentru Meghan Markle în California

Nu se întâmplă prea des ca Meghan Markle să fie fotografiată în timp ce-și duce traiul în California. Totuși, la sfârșitul săptămânii trecute, paparazzi au surprins-o pe Ducesa de Sussex două zile la rând în timp ce îl privea pe soțul ei, Prințul Harry, jucând polo la Santa Barbara Polo and Racquet Club.

Sâmbătă, Meghan a optat pentru o cămașă albă, cu mânecă lungă și pantaloni scurți albi. Și-a asortat ținuta cu o curea maro. Soția Prințul Harry și-a purtat părul într-un coc.

Duminică, Meghan a revenit din nou la un look monocrom, de data aceasta purtând o ținută din denim albastru. Ea și-a purtat părul lung și negru prins în coadă. Ducesa a purtat o cămașă chambray, pe care a băgat-o în pantalonii scurți din denim. Harry a jucat duminică cu echipa Los Padres a prietenului său, Nacho Figeuras, scrie yahoo.com.

Meghan Markle și Prințul Harry, vizită în Marea Britanie

Meghan și Harry vor ieși din nou în public luna viitoare pentru a sărbători Jubileului Reginei Elisabeta în Marea Britanie. Va fi pentru prima dată când Ducele și Ducesa de Sussex se vor afla împreună în Anglia pentru evenimente regale, de când au renunțat la atribuțiile regale, în 2020. Desigur, cei doi au realizat o vizită secretă ân Marea Britanie, înainte de Jocurile Invictus 2022.

De asemenea, copiii Ducilor de Sussesx, Archie și Lili, îi vor însoți pe părinții lor în Marea Britanie. Nu este clar dacă Meghan și Harry îi vor scoate pe Archie și Lili în fața fotografilor de acolo, dar un reprezentant a declarat că micuții vor participa la evenimentele Jubileului.

Invictus Games Opening Ceremony – The HagueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Un purtător de cuvânt al ducelui și ducesei a confirmat prezența lor la Jubileu pe 6 mai, după ce Palatul Buckingham a anunțat că nu au fost invitați să se alăture reginei la balcon în timpul ceremoniei Trooping the Colour.

Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, sunt încântați și onorați să participe împreună cu copiii lor la sărbătorirea Jubileului de Platină al Reginei în luna iunie a acestui an”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex.

În ceea ce privește decizia de a avea doar membrii familiei regale la balcon alături de regină, Palatul Buckingham a declarat: „După o analiză atentă, regina a decis că tradiționala apariție de la balconul Trooping the Colour din acest an, joi, 2 iunie, va fi limitată la Majestatea Sa și la acei membri ai familiei regale care îndeplinesc în prezent sarcini publice oficiale în numele reginei”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton