Homepage  / Seriale / Seriale americane

Apple a bătut palma pentru serialul cu Jennifer Aniston și Reese Witherspoon

Apple a bătut palma pentru serialul cu Jennifer Aniston și Reese Witherspoon

de Redactia Tvmania

Apple va produce serialul despre un matinal tv cu actrițele Jennifer Aniston și Reese Witherspoon în rol principal, informează variety.com. Povestea serialului se va baza și pe cartea „Top of the Morning”, scrisă de Brian Stelter.

 

În urma unei licitații, compania Apple a preluat proiectul ce nu are încă  un titlu oficial. Serialul va avea două sezoane, cu 20 de episoade în total. Pe lângă rolurile din cadrul serialului anunțat încă din vară, Jennifer Aniston și Reese Witherspoon vor  face parte și din producția executivă.

Povestea va avea în centrul atenției o echipă care face parte dintr-un show matinal și va arăta provocările cu care se confruntă femeile dar și bărbații care se află în spatele unui show televizat.

Serialul se numără printre primele proiecte achiziționate de compania Apple pentru a intra în zona producătorilor de conținut video, unde îi are ca principali competitori pe Netflix, HBO sau Amazon.

De asemenea cei de la Apple au confirmat și remake-ul serialului SF „Amazing Stories”, realizat de Steven Spielberg în anii 1980.

Momentan nu au fost comunicate perioadele de lanasare a celor două seriale și nici modalitatea în care acestea vor putea fi vizionate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton