Homepage  / Seriale / Seriale americane

Apple TV+ a bătut palma cu Natalie Portman și Lupita Nyong’o pentru o nouă miniserie

Apple TV+ a bătut palma cu Natalie Portman și Lupita Nyong'o pentru o nouă miniserie

de Redactia Tvmania

Este vorba despre o ecranizare a romanului Lady in the Lake”, de Laura Lippman, în care actrițele Natalie Portman și Lupita Nyong’o vor interpreta rolurile principale, după cum scrie Hollywood Reporter.

Noua miniserie va putea fi văzută pe Apple TV+. Platforma tocmai a comandat oficial adaptarea romanului Lady in the Lake”, de Laura Lippman.

Cineasta israeliano-americană Alma Har’el (care a debutat în lungemtraj în 2019, cu „Honey Boy”) se va ocupa de adaptare, scenariu și regie, Lady in the Lake” fiind primul său proiect de televiziune. Ea va fi și producătoare alături de Dre Ryan, cu care a cosemnat și scenariul câtorva episoade.

Lady in the Lake” este un thriller care descrie ancheta făcută de Maddie Schwartz, o mamă casnică transformată peste noapte în jurnalistă de investigații pentru a rezolva niște crime în anii 1960, la Baltimore.

Pe parcursul cercetărilor, Maddie va face cunoștință cu Cleo Sherwood, o femeie care jonglează cu rolul de mamă, nenumăratele job-uri și activitatea de militant pentru recunoașterea drepturilor comunității afro-americane.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton