Homepage  / Știri

Premieră: „Aproape oameni”, noul serial de la Universal Channel | VIDEO

Premieră: „Aproape oameni”, noul serial de la Universal Channel | VIDEO

de Redactia Tvmania

Avându-i în distribuție pe Karl Urban (Star Trek, Stăpânul inelelor), Michael Ealy (Celula teroristă, Parteneri cu bucluc), Minka Kelly (Friday Night Lights), Mackenzie Crook (Urzeala tronurilor, Piraţii din Caraibe), Michael Irby (Motivat să ucidă) şi actriţa nominalizată la Emmy Lili Taylor (Sub pământ S.R.L., Trăind printre demoni), serialul „Aproape oameni” debutează, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate marți, 2 septembrie, de la ora 22:00.

Universal Channel aduce seriale noi toamna aceasta

Almost Human S1 res

„Aproape oameni” este o poveste poliţistă plină de acţiune, plasată în viitorul apropiat, în care poliţiştii fac echipă cu androizi umanoizi extrem de evoluaţi, şi este opera producătorului executiv laureat cu Emmy J.J. Abrams (Fringe, Lost, Revolution, Person of Interest, Star Trek) şi a creatorului/producătorului executiv J.H. Wyman (Fringe, Mexicanul).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=FV2ojHR40TQ[/youtube]

În „Aproape oameni”, un poliţist rănit face echipă cu un android sintetic la mâna a doua, pentru a lupta împotriva nedreptăţilor urbane, într-o lume înfricoşător de evoluată. O conspiraţie criminală ameninţă să le distrugă lumea, iar cei doi trebuie să găsească puterea în umanitatea care îi uneşte. Detectivul John Kennex (Karl Urban) a supravieţuit unuia dintre cele mai catastrofale atacuri din istorie împotriva departamentului de poliţie.

După ce s-a trezit dintr-o comă de 17 ani, nu-şi mai aminteşte mare lucru – doar că partenerul i-a fost ucis, că a pierdut un picior şi că acum are în loc o proteză sintetică extrem de sofisticată.

Almost Human S1 still 1

John are depresie, atrofie mentală, un început de sindrom obsesivo-compulsiv, stres post-traumatic şi îşi respinge proteza sintetică. Dar la insistenţele Căpitanului Sandra Maldonado (Lili Taylor), cu care este prieten de multă vreme, revine la muncă.

Conform legii, fiecare poliţist trebuie să facă echipă cu un robot sintetic. Şi în ciuda aversiunii sale intense vizavi de androizi, lui John îi este repartizat un MX-43 gata de luptă. Dar acesta pune capăt repede parteneriatului, după ce androidul descoperă informaţii incriminatoare despre el.

Aşa că technicianul Rudy Lom (Mackenzie Crook) i-l prezintă pe Dorian (Michael Ealy), un android dintr-o serie retrasă de pe piaţă, care are – în mod neaşteptat – reacţii emoţionale similar umane. Şi chiar dacă aceste reacţii sunt considerate defecte, acestea îl fac pe John să relaţioneze mai uşor cu Dorian. În fond, John este şi el acum parţial android, iar Dorian este parţial om. Astfel, cei doi sunt conectaţi şi încep să se înţeleagă reciproc. În timp ce încearcă să se obişnuiască să lucreze alături de noul său partener, John trebuie să se înţeleagă şi cu noii săi colegi, printre care se numără Detectivul Valerie Stahl (Minka Kelly), un inteligent analist în inteligenţa umană, şi neîncrezătorul Detectiv Richard Paul (Michael Irby), care nu-l primeşte înapoi pe John cu braţele deschise.

„Aproape oameni” urmăreşte misiunile săptămânale ale celor doi, care luptă împotriva criminalilor în acest peisaj futurist, dezvăluind treptat mai multe detalii despre misterele din jurul atacului căruia i-a căzut victimă John şi despre mitologia acestei noi lumi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton