Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aracely Arambula („Fugara”) are aere de divă la filmările telenovelei „La Doña”

Aracely Arambula („Fugara”) are aere de divă la filmările telenovelei „La Doña”

de Redactia Tvmania

Aracely Arambula (41 de ani) nu este văzută cu ochi buni de echipa de producţie a celei mai recente telenovele în care joacă, „La Doña”, remake-ul serialului „Doña Bárbara”, din 2008, cu Edith Gonzalez în rolul principal.

Conform tvnotas.com.mx, în timpul promovării serialului, Aracely Arambula a avut un aer superior faţă de ceilalţi. Mai mult, ea ar fi cerut celor de la departamentul tehnic să folosească anumite lumini care să o avantajeze pe ea şi a refuzat să realizeze un filmuleţ simpatic alaturi de actorii David Chocarro şi Danna Paola.

De asemenea, pentru machiaj şi păr, actriţa apelează la propriile cunoştinţe, nedorind să se lase pe mâna celor care îi aranjează pe ceilalţi actori.

Se crede marea actriţă de origine hispanică venită să cucerească Statele Unite, dar pentru asta ar trebui să lucreze mult. Mai mult, unii producători au zis că deja începe să-şi arate vârsta. Din păcate, însă, cei de la Telemundo îi acceptă toate condiţiile şi nu iau în consideraţie micile ei scăpări”, a declarat o sursă celor de la tvnotas.com.mx.

În această telenovelă produsă de Telemundo, „La Doña”, Aracely îi dă viaţă Altagraciei, o femeie de afaceri, care are un imperiu imobiliar. Ea ascunde un trecut care a marcat-o şi care a transformat-o total. Altagracia are o relaţie dificilă cu fiica ei, Monica (Danna Paola), iar, la un moment dat, se îndrăgosteşte de un avocat ambiţios, Saul (David Chocarro). Din distribuţia telenovelei mai face parte şi actriţa Rebecca Jones (care o interpretează pe Yesenia, mătuşa Altagraciei).

Telenovela „La Doña” a avut premiera în SUA pe 29 noiembrie anul trecut.

Pe micile ecrane de la noi Aracely poate fi văzută, în prezent, la Acasă Gold, în telenovela „Fugara” (2014, în original, „Los Miserables”). Telenovela produsă de Telemundo are la bază romanul „Mizerabilii” scris de Victor Hugo.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Aracely Arambula şi Rafael Amaya au un proiect împreună

Ce bine arată Aracely Arambula la filmările telenovelei „La Doña”

Aracely Arambula se întoarce, de azi, la Acasă, în telenovela “Fugara” / „Los Miserables”

Aracely Arambula renunţă la telenovele

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton