Homepage  / Vedete / Vedete străine

Aras Bulut Iynemli: „Onoarea este cea mai importantă calitate a unui bărbat”

Aras Bulut Iynemli: „Onoarea este cea mai importantă calitate a unui bărbat”

de Redactia Tvmania

Aras Bulut Iynemli, actorul care interpretează rolul prinţului Baiazid, din serialul “Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”, spune că, înainte de filmări ascultă muzică.

Aras Bulut

“Fiecărui personaj îi corespunde un anumit tip de muzică. Pe mine, întotdeauna, genul muzical ales m-a ajutat să intru mai bine în pielea personajului. Eu şi Baiazid ne asemănăm. Amândoi suntem puternici şi mândri. Din punctul meu de vedere, important este nu să arăţi a fi puternic, ci chiar să fii! În clipele în care puterea îţi lipseşte, trebuie să ai curajul să acest lucru, fără reţinere. Onoarea este cea mai importantă calitate a unui bărbat”, a spus actorul.

Absolvent al Universităţii Tehnice din Istanbul, Aras (23 de ani) a declarat că, deşi şi-a dorit întotdeauna să devină inginer, are actoria în sânge.

“Eu întotdeauna mi-am dorit să devin inginer. Însă, sufletul meu era atras de teatru şi cinematografie. Fratele meu mai mare este actor, sora mea, şi ea mai mare, este prezentator de televiziune şi cântăreaţa. Mama spune că avem meseria de artist, în sânge”, a mai zis Aras.

Ieri, Aras şi colegul său din serial, Engin Öztürk (Selim), au fost alături de Halit Ergenc (Suleyman), care şi-a înmormântat mama.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton