Homepage  / Seriale turceşti

Aras Bulut Iynemli va face un rol de zile mari! Pe cine va interpreta protagonistul din “Legea familiei”

Aras Bulut Iynemli va face un rol de zile mari! Pe cine va interpreta protagonistul din “Legea familiei”
6

de Anda Dincă,

Succesul pe care l-a avut cu serialul “Legea familiei” (difuzat și la noi de Happy Channel) i-a adus actorului Aras Bulut Iynemli numeroase premii atât în țara natală, cât și în Asia și l-a ajutat să se remarce în fața producătorilor.

Astfel, el a bătut palma toamna aceasta pentru cel mai important rol din cariera lui de până acum. Actorul în vârstă de 31 de ani îl va interpreta pe Mustafa Kemal Atatürk (considerat părintele Turciei moderne) într-un film realizat cu ocazia împlinirii a o sută de ani de când Turcia a devenit Republică (eveniment care va fi celebrat în 2023). 

„Este o mare onoare și mândrie pentru mine să-i dau viață lui Mustafa Kemal Atatürk. Sunt foarte emoționat, dar nu vă pot spune prea multe despre acest proiect. Casa de producție va da mai multe detalii când va considera că este momentul. Singurul nostru scop este ca Atatürk să fie portretizat cât mai bine”, a declarat Aras, citat de hurriyet.com.tr.

Întrebat cum se va pregăti pentru rol, el a răspuns: “Există un anumit proces. Prefer să vă dau mai multe informații după ce îl voi începe”. Pregătirile pentru peliculă au început în urmă cu doi.

Conform ntv.com.tr, ea va fi realizată de casa de producție Lanistar Medya, iar Mehmet Ada Öztekin (“Valurile vietii”, “Inimă de frate”) va ocupa fotoliul de regizor. 

De-a lungul anilor actori turci celebri au avut ocazia să-l joace pe Atatürk în diferite producții pe micul sau marele ecran. Rutkay Aziz, Serdar Orçin, Alican Yücesoy, Yetkin Dikinciler, Halit Ergenç, Sinan Tuzcu și İlker Kızmaz au intrat pe rând în pielea primului președinte al Republicii Turcia.

Acum i-a venit și rândul lui Aras Bulut, cel care a fost prințul Baiazid în serialul de epocă “Suleyman Magnificul” și care a impresionat telespectatorii cu o dramă realizată de Netflix, “Miracol în celula 7” („Miracle from Cell No.7”), regizată de același Mehmet Ada Öztekin, care se va ocupa de filmul despre Atatürk.

Pe micile noastre ecrane pe Aras l-ați mai văzut și în “Intrusul” (2016-2017), alături de Çagatay Ulusoy, și în “Trădarea” (2010-2013). Serialul „Legea familiei” (“Çukur”) s-a terminat la turci în iunie anul acesta, după 4 sezoane, și este cel mai recent proiect tv al lui Aras.

aras-bulut-84982985_2921249871231849_3108638958355645611_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

poze Instagram Aras Bulut

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton