Homepage  / Vedete / Vedete străine

Archie a împlinit 2 ani! Regina Elisabeta a II-a l-a felicitat online. FOTO

Archie a împlinit 2 ani! Regina Elisabeta a II-a l-a felicitat online. FOTO

de Redactia Tvmania

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au publicat o nouă imagine cu Archie ținând baloane în mână, pentru a marca ziua lui de naștere. Micuțul a împlinit doi anișori pe 6 mai. Ducele și ducesa de Sussex au postat fotografia adorabilă, pe care i-au făcut-o chiar ei, pe site-ul lor Archewell, în timp ce își sărbătoreau fiul în casa lor din California.

 

Familia regală britanică îl felicită pe cel de-al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii printr-un mesaj postat pe Facebook, alături de o fotografie cu Archie și părinții lui. 

 

 

Postarea a venit după ce cuplul le-a cerut celor care i-au urat „la mulți ani” lui Archie donații caritabile pentru a marca această ocazie. Meghan și Harry au publicat și o declarație comună pe site-ul lor. spunând că sunt „incredibil de recunoscători” față de cei care au dat bani unor cauze bune, s-au oferit voluntari sau au strâns donații în numele fiului lor. Mândrii părinți au scris: „Am fost profund atinși în ultimii doi ani de căldura și sprijinul pentru familia noastră . Mulți dintre voi donați unor organizații caritabile în numele său și marcați ocazia zilei fiului nostru dând înapoi sau făcând un act de caritate – totul prin bunătatea inimii voastre”.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton