Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ariana Grande, în lacrimi la „The Voice”. Ce moment emoționant a pregătit unul dintre concurenți

Ariana Grande, în lacrimi la „The Voice”. Ce moment emoționant a pregătit unul dintre concurenți

de Andra Stana,

Ariana Grande face parte din juriul noului sezon al emisiunii „The Voice”/„Vocea”. În juriu se mai află Kelly Clarkson, John Legend și Blake Shelton. Luni seară, în timpul audițiilor pe nevăzute, vedeta de 28 de ani a fost impresionată de vocea uneia dintre concurente.

Celebra artistă Ariana Grande s-a lansat în muzică în 2013, atunci când piesa „The Way” a devenit un hit de top 10 în Billboard Hot 100, potrivit wikipedia.org. Luni seară, în cea mai recentă ediție a emisiunii „The Voice”, difuzată în Statele Unite, Grande a avut lacrimi în ochi. Aceasta a făcut tot ce a putut ca una dintre concurente să intre în echipa ei, scrie yahoo.com.

https://www.youtube.com/watch?v=_9LKOOcgA4M

Cine a emoționat-o până la lacrimi pe Ariana Grande

Holly Forbes, o tânăra de 30 de ani din Kentucky care are grijă de persoane cu autism, este mamă și backing vocal în timpul liber, a cântat „Rocket Man”, piesa lui Elton John. Forbes a fost fericită că toți cei patru jurați s-au întors la scurt timp după ce a început să cânte.

„Sunt o plângăcioasă, sunt o mare plângăcioasă”, a recunoscut concurenta „The Voice”.

Cu toate acestea, cea care a fost cu adevărat emoționată de interpretarea plină de emoție a fost Ariana Grande.

„A fost incredibil de emoționant. Sunt fără cuvinte. Fiecare secundă a fost atât de încărcată emoțional. Te respect și te admir atât de mult și aș vrea să lucrez cu tine”, a declarat Ariana Grande.

Concurenta a trebuit să aleagă dintre trei dintre membrii juriului, Ariana Grande, Kelly Clarkson și Blake Shelton. Cu toate că toate cele patru scaune s-au întors la auzul vocii lui Holly Forbes, Ariana Grande l-a blocat în timp util pe John Legend (potrivit regulamentului, fiecare dintre jurați are voie să blocheze un coleg și să îi fure astfel șansa de a primi în echipa sa un concurent de la „The Voice”, n.r.).

Ce se întâmplă cu „Vocea României” în 2021

În grila de toamnă de la Pro TV nu se regăsește „Vocea României”. Emisiunea, un adevărat lider de audiențe pe segmentul show-urilor de talente, nu va fi în grila postului nici în 2021.

Oficialii de la Pro TV au decis să lucreze anul acesta la o nouă producție. Și aceasta are subiect principal tot muzica. Este vorba de „SuperStar România”, care este difuzată de postul tv în fiecare vineri, de la ora 20.30, și sâmbăta, de la ora 20.00. La pupitrul juriului îi regăsim pe Smiley, Moga, Carlas Dreams și Raluka.

Astfel, este al doilea an consecutiv când „Vocea României” nu a intrat în producție. Anul trecut, Pro TV confirma că filmările și castingul pentru cel de-al zecelea sezon au fost anulate pe termen nelimitat din cauza pandemiei COVID-19, după 9 sezoane neîntrerupte ale show-ului.

Ultima dată când „Vocea României” a fost în grila Pro TV a fost pe 1 decembrie 2020. Atunci, postul a difuzat o ediție specială a emisiunii de talente. Concurenți care au făcut istorie în cele 9 sezoane au urcat pe scenă alături de antrenorii lor. În scaunele de antrenori s-au aflat Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă. 

Emisiunea „Vocea României” a debutat la Pro TV pe 27 septembrie 2011. Pe de altă parte, ultimul sezon, cel cu numărul 9, s-a terminat pe 20 decembrie 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton