Homepage  / Seriale turceşti

„Aripi frânte”. Rezumat episodul 10

„Aripi frânte”. Rezumat episodul 10

de Andra Stana,

„Aripi frânte” este cel mai nou serial din grila postului Kanal D. Premiera „Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) a fost pe 4 iulie. Producția este difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00. Iată ce se întâmplă, pe scurt, în episodul cu numărul 10 din „Aripi frânte” din serialul cu Deniz Bolisik de la Kanal D.

Serialul „Aripi frânte” este o dramă de familie impresionantă care demonstrează că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole și bucuria de a trăi.

În centrul poveștii din „Aripi frânte” se află Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), care rămân într-o sărăcie lucie, după moartea subită a tatălui lor. În primul episod al serialului turcesc am aflat că singurul sprijin al celor patru tineri este chiar mama lor, Nefise (Deniz Bolisik), unica persoană care este dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea lor.

Rezumatul ultimului episod (10) din „Aripi frânte”

Episodul 10 din „Aripi frânte” se vede la Kanal D luni, 25 iulie, de la ora 20.00. Iată ce se întâmplă, pe scurt, în cel de-al zecelea episod al noului serial turcesc de la Kanal D. Nu uitați că serialul „Mă numesc Zuleyha” a fost mutat în grila postului și poate fi urmărit doar de două ori pe săptămână.

În episod 10 din „Aripi frânte”, Nefise, care este în mare șoc după ce a aflat vestea despre Emre, vede în acel moment că oamenii lui Suat îl urmăresc. Dar este prea târziu. După incidentul neplăcut, Muzaffer vrea să fie cu Nefise în fiecare minut. Tuba vrea să întoarcă incidentul în favoarea lui Nefise și pune la cale un plan pentru a fi mai intim cu Muzaffer.

Pe de altă parte, Aylin, care crede că Emre și-a pierdut viața, încearcă să se răzbune pe Behzat riscându-și viața. Cu toate acestea, ea este șocată când află despre planul malefic al lui Behzat pentru ea. Pe de altă parte, Zeynep, care se străduiește să-l găsească pe Emre, răspunde afirmativ la oferta lui Onur de a o sprijini.

Ahmet, care este conștient de această situație, se supără pe Onur și întreprinde o acțiune importantă pentru a nu o lăsa pe persoana de care este îndrăgostit. Nefise nu mai poate aștepta după evenimentele prin care a trecut copilul ei și se gândește să-i spună lui Muzaffer tot ce s-a întâmplat.

„Aripi frânte”, episodul 10 online

În cazul în care nu îl poți urmări din fața televizorului, atunci poți accesa https://www.kanald.ro/live.html de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă pentru a vedea episodul online, subtitrat în limba română.

Sursa foto: captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton