Homepage  / Seriale turceşti

„Aripi frânte”, noul serial turcesc de la Kanal D. Programul de difuzare a suferit modificări

„Aripi frânte”, noul serial turcesc de la Kanal D. Programul de difuzare a suferit modificări

de Ioana Maria,

Noul serial “Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) a avut premiera la Kanal D pe data de 4 iulie. “Aripi frânte” înfățișează o dramă de familie impresionantă, o lecție de viață care ne arată că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole. Recent, Kanal D a anunțat o modificare în ceea ce privește zilele de difuzare ale noului serial turcesc.

UPDATE, 28 iulie 2022

„Aripi frânte”, care a putut fi urmărit inițial la Kanal D în fiecare zi de miercuri, joi și vineri, își schimbă începând din august zilele de difuzare. Mai precis, de săptămâna viitoare, din 1 august, serialul turcesc va rămâne în programul Kanal D doar în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Iar miercurea, postul va difuza un episod din „Mă numesc Zuleyha”.

Știrea inițială, 4 iulie 2022:

Fanii serialelor turcești de succes îi vor cunoaște pe Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), personajele centrale ale producției, o familie numeroasă, ajunsă într-o sărăcie lucie, după moartea subită a părintelui patern. Singurul sprijin al copiilor este Nefise (Deniz Bolisik), mama acestora, unica persoană dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Devenită mamă de foarte tânără, iar acum rămasă văduvă, Nefise luptă zi de zi cu destinul potrivnic pentru a avea grijă de copiii ei. Cu toate acestea, numai dragostea pe care și-o poartă reciproc, și speranța într-un viitor mai bun, le vor fi sprijin pentru a dobândi o viață frumoasă, așa cum își doresc.

Astăzi, de la ora 20:00, în primul episod din „Aripi frânte”, Nefise și cei patru copii ai săi, Zeynep, Emre, Cemre, și mezina familiei, Aysun, incearcă să facă fața greutăților vieții, prin care sunt nevoiți să treacă, după dispariția subită a părintelui patern.

Deși nu găsește nicio din situația dezastruoasă în care trăiește alături de copilașii ei, Nefise continuă să lupte cu destinul. Întâmplarea face ca Nefise să salveze viața unui important om de afaceri, Muzaffer Karamaner, iar de aici, o serie de întâmplări emoționante continuă să se deruleze sub ochii privitorului.

Muzaffer, care este logodit cu Tugba, o tânăra ambițioasă care își dorește nespus de mult să devină soția influentului afacerist, va încerca să o găsească pe cea care i-a salvat viața, pe Nefise, însă eforturile acestuia par în zadar.

Nefise trece prin momente de groază atunci când sora răposatului ei soț vine să-i “ceară” fiica cea mică spre adopție, considerând-o incapabilă să aibă grijă de toți copiii fratelui său.

„Aripi frânte”, program tv Kanal D

Din 3 august, serialul „Aripi frânte” va fi difuzat doar la TV, luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

„Aripi frânte”. REZUMATE ONLINE

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton