Homepage  / Filme Online / Netflix

„Army of the Dead” continuă! Regizorul Zack Snyder a semnat cu Netflix pentru parte a doua a filmului

„Army of the Dead” continuă! Regizorul Zack Snyder a semnat cu Netflix pentru parte a doua a filmului

de Redactia Tvmania

Pentru cei îngrijorați că vom rămâne fără continuarea afacerii cu zombi din Las Vegas, veștile sunt bune: Zack Snyder se va ocupa de partea a doua a poveștii: „Army of the Dead 2”, anunță The Hollywood Reporter. Dar va mai dura ceva până ca filmul să ajungă pe Netflix.

Zack Snyder și soția sa, producătoarea Deborah Snyder, prin compania lor Stone Quarry Productions, au semnat un contract cu Netflix prin care Snyder se angajează să aducă la lumină sequel-ul „Army of the Dead”, după cum a aflat The Hollywood Reporter.

Tot în aceeași înțelegere între regizor și gigantul de streaming, Snyder va co-scrie, produce și regiza un lungmetraj SF, intitulat „Rebel Moon” și care a fost anunțat deja de câteva săptămâni. Despre „Rebel Moon” se spune că este foarte influențat de „Star Wars” și de Akira Kurosawa. Iar Snyder se va ocupa personal de regia sequel-ului „Army of the Dead” după ce va termina „Rebel Moon”.

Nu se știu multe despre noul proiect, dar a fost confirmat faptul că Snyder va scrie scenariul alături de Shay Hatten, care a lucrat și la primul film.

Două proiecte în lucru

De fapt, universul „Army of the Dead” este într-o continuă expansiune pentru că Zack Snyder se ocupă deja, ca producător, de două spin-off-uri diferite. Unul este un anime, intitulat „Army of the Dead: Lost Vegas”, care este așteptat pe Netflix în primăvara lui 2022. Celălalt este lungmetrajul „Army of Thieves”. În acesta din urmă, îl vom vedea pe Matthias Schweighöfer reluându-și rolul din „Army of the Dead”, dar acțiunea va avea loc înainte de apocalipsa zombilor din primul film. Este vorba de un prequel axat pe personajul Ludwig Dieter, care va avea premiera pe Netflix anul acesta.

„Army of the Dead” este disponibil pe Netflix.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton