Homepage  / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger, alături de copiii lui pe covorul roșu. Cum l-a caracterizat fiul său, Joseph Baena

Arnold Schwarzenegger, alături de copiii lui pe covorul roșu. Cum l-a caracterizat fiul său, Joseph Baena
6

de Roxana Mirea,

Arnold Schwarzenegger este un tată mândru. Fiul său, Joseph Baena, a pășit pe covorul roșu la premiera serialului „FUBAR” pentru a-l susține. De asemenea, alături de celebrul actor au fost și fiicele lui, Katherine și Christina Schwarzenegger, dar și ginerele său, Chris Pratt.

Arnold Schwarzenegger, despre sprijinul fiului său, Joseph Baena

Arnold Schwarzenegger se simte iubit. Actorul, în vârstă de 75 de ani, a primit sprijin din partea fiului său, Joseph Baena, la premiera noului său serial de comedie de acțiune, „FUBAR”. Arnold a pășit luni pe covorul roșu la proiecția specială de la The Grove din Hollywood și a vorbit cu Kevin Frazier de la ET despre faptul că fiul său, în vârstă de 25 de ani, a venit să îl susțină și să celebreze primul său serial de televiziune.

Ei bine, mă bucur că este aici astăzi, uitându-se la FUBAR”, a împărtășit Arnold cu un zâmbet larg. „Ne susținem unul pe celălalt, iar acesta este lucrul cel mai important.”

Los Angeles Premiere Of Netflix’s ”FUBAR”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Joseph este fiul pe care Arnold îl are cu Mildred Baena. Joseph a pășit singur pe covorul roșu în sprijinul tatălui său, dar nu a fost singurul copil mândru al lui Arnold care a apărut la eveniment. Starul de acțiune a primit, de asemenea, sprijin din partea fiicelor sale Katherine și Christina Schwarzenegger, pe care le are cu fosta soție, Maria Shriver. Alături de Arnold a fost și soțul lui Katherine, Chris Pratt. Cu toții au pozat alături de Arnold pe covorul roșu.

Netflix’s Fubar Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 6

Arnold nu este un tată mândru doar pe covorul roșu, ci și în noul său serial Netflix. Schwarzenegger îl interpretează pe fostul superspion CIA Luke Brunner, care, aflat la un pas de pensionare, este chemat pentru a salva un agent sub acoperire pe teritoriu inamic, care a localizat o armă de distrugere în masă. Spre surprinderea sa, când îl localizează pe agent, descoperă că este vorba de propria sa fiică, Emma (Monica Barbaro), despre care nu știa deloc că este spion.

În mod similar, în viața reală, fiul lui Arnold i-a călcat pe urme în multe feluri, deoarece Joseph a explorat actoria, a apărut la „Dancing With the Stars” și a fost un culturist pasionat. Într-un interviu pentru ET la premieră, Joseph și-a lăudat tatăl pentru că a fost un model pentru el și i-a împărtășit sprijinul și admirația sa.

Este un tată extraordinar. Este o persoană grozavă pe care să o admiri și este cel mai inteligent om pe care îl cunosc”, a împărtășit el. „A fost o călătorie grozavă și el m-a susținut întotdeauna în tot ceea ce fac. Așa că sunt foarte recunoscător că am un tată ca el”, a adăugat Joseph.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton