Homepage  / Știri

Arnold Schwarzenegger: Culturismul a fost cheia succesului!

Arnold Schwarzenegger: Culturismul a fost cheia succesului!

de Redactia Tvmania

Starul de 65 de ani crede că îşi datorează cariera în cinematografie şi politică culturismului, anunţă femalefirst.co.uk.

„Când m-am apucat de ridicat greutăţi am început imediat să primesc complimente. A fost furtuna perfectă. Culturismul mi-a pavat drumul spre cinematografie, iar cinematografia spre politică – pentru că politica este despre recunoaştere. Deci totul porneşte de la culturism. Fără asta nu aş fi avut aceleaşi realizări în viaţă”.

Arnold Schwarzenegger ştia că vrea sa ajungă la Hollywood de la o vârstă fragedă şi a lucrat din greu pentru a-şi realiza visul.

„De la vârsta de zece ani simţeam că aveam un destin mai important decât să rămân în Austria, deşi nu ştiam care este la acea vreme. Îmi amintesc că am cumpărat o revistă şi am citit despre un copil dintr-un oraş industrial care s-a antrenat din greu, a devenit Mr. Univers şi s-a dus în America. Apoi i s-a oferit rolul lui Hercule.

M-am gândit că este exact ce vreau şi eu să fac. El s-a antrenat cinci ore pe zi, aşa că şi eu m-am antrenat la fel. Orice a făcut el, am făcut şi eu. Practic aveam deja reţeta pentru a-mi împlini visul”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton