Homepage  / Vedete / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger surprinde! Ce declarații a făcut despre ginerele său, Chris Pratt

Arnold Schwarzenegger surprinde! Ce declarații a făcut despre ginerele său, Chris Pratt

de Redactia Tvmania

Arnold Schwarzenegger a fost luat prin surprindere chiar de fiica sa. Aceasta s-a căsătorit cu Chris Pratt în urmă cu un an, relație la care actorul din „Terminator” nu se aștepta.

Arnold Schwarzenegger a avut o reuniune pe Zoom cu actorii alături de care a jucat în pelicula Kindergarten Cop, pentru a marca 30 de ani de la apariția filmului. În timpul evenimentului, Arnold a vorbit și despre relația dintre fiica lui, Katherine, și Chris Pratt.

Acesta a mărturisit că nu se aștepta ca fiica sa să se îndrăgostească tocmai de un actor. Decizia nunții a fost o surpriză pentru Arnold.

„Niciodată, niciodată nu mi-aș fi imaginat că fiica mea se va căsători cu un actor. Mi-am zis că s-a săturat de mine cât am luat-o pe platourile de filmare și uitându-se la mine cum arunc clădiri în aer și omor oameni”, a declarat Arnold.

Actorul a mai precizat că fiica lui, Katherine, în vârstă de 31 de ani, a fost mereu diferită de toți ceilalți copii ai săi.

„Toți copiii mei se uitau bucuroși la filmele mele, însă ea plângea”, a mai dezvăluit actorul în vârstă de 73 de ani.

Cu toate acestea Arnold are numai cuvinte bune de spus despre Chris Pratt. În timpul evenimentului virtual, Arnold a spus despre Pratt că este „un tip fantastic” și că „este atât de ușor să te înțelegi bine cu el”. „Sunt foarte fericit pentru că el este un soț minunat pentru ea și un ginere grozav”.

Katherne și Chris au devenit părinții unei fetițe în vara acestui an. Cei doi și-au început relația în 2018, iar la începutul lui 2019 s-au și logodit. Cei doi s-au căsătorit pe 8 iunie 2019 în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc la ferma San Ysidro în Montecito, California.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton