Homepage  / Vedete străine

Cum a ajuns Arnold Schwarzenegger să fie dependent de exercițiile fizice. Ce îl punea tatăl lui să facă în fiecare dimineață

Cum a ajuns Arnold Schwarzenegger să fie dependent de exercițiile fizice. Ce îl punea tatăl lui să facă în fiecare dimineață
9

de Roxana Mirea,

Arnold Schwarzenegger se scufundă din nou în lumea de înaltă tensiune a spionilor, a împușcăturilor și a luptelor cu pumnii în noul său serial de acțiune, „FUBAR”. Acest lucru înseamnă că actorul, în vârstă de 75 de ani, a muncit din greu pentru a se menține în formă. În ciuda vârstei, Arnold Schwarzenegger nu renunță la antrenamentele sale zilnice și povestește cum la influențat tatăl său în acest sens.

Arnold Schwarzenegger, dependent de exercițiile fizice

Arnold Schwarzenegger a pășit luni, 22 mai 2023, pe covorul roșu la proiecția specială a serialului „FUBAR” de la The Grove din Hollywood și a vorbit cu Kevin Frazier de la ET despre rutina sa de antrenament – și despre cum dragostea sa pentru exercițiile fizice a fost ceva înrădăcinat în el încă din copilărie. Pentru Schwarzenegger, să se trezească devreme în fiecare dimineață pentru a merge la sală este doar un mod de viață.

Știi, nu mă consider disciplinat, pentru că un lucru pe care îl fac de când eram mic era să mă antrenez dimineața”, a împărtășit el. „Îmi amintesc când tatăl meu mi-a spus: ‘Nu poți lua micul dejun mai întâi, trebuie să îl câștigi. Trebuie să faci 200 de abdomene și flotări’. Acesta este modul în care am crescut.”

Netflix’s ‘FUBAR’ premiere in Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Așa că acum, asta este [ceea ce fac]. Acum sunt dependent de a face exerciții în fiecare zi”, a explicat el. „Dacă fac un film, sau ca atunci când filmam pentru FUBAR, făceam exerciții când filmam noaptea, făceam exerciții la trei dimineața uneori, și la cinci dimineața, sau la nouă dimineața. Deci chiar nu contează. Trebuie doar să mă antrenez o oră și apoi să merg pe bicicletă pentru a face un fel de antrenament cardiovascular.”

Actorul a adăugat că antrenamentul nu este ceva rezervat actorilor care se pun în formă pentru filme sau sportivilor care se pregătesc pentru meciuri. „Pur și simplu te face să te simți bine, indiferent ce faci”, a împărtășit el. „Dacă faci un serial TV, dacă faci un film, dacă scrii o carte, dacă te duci și ții un discurs. Orice ai face, trebuie să te simți în formă și plin de energie.”

În FUBAR – primul serial de televiziune al lui Schwarzenegger – superstarul îl interpretează pe fostul superspion CIA Luke Brunner, care, aflat la un pas de pensionare, este chemat pentru a salva un agent sub acoperire pe teritoriu inamic, care a localizat o armă de distrugere în masă. Spre surprinderea sa, când îl localizează pe agent, descoperă că este vorba de propria sa fiică, Emma (Monica Barbaro), despre care nu știa deloc că este spion.

fubar_106_unit_01187rcIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

FUBAR a avut premiera pe 25 mai pe Netflix.

Sursa Foto: Hepta, Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton