Homepage  / Știri / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Actorul ar fi vinovatul

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Actorul ar fi vinovatul

de Cătălina Matei,

Celebrul actor a fost implicat în weekend într-un accident cu mai multe mașini, în care cel puțin o persoană a fost rănită. Evenimentul a avut loc în Los Angeles, iar în coliziune au fost implicate mai multe vehicule. Deși ancheta poliției este încă în desfășurare, se pare că Arnold Schwarzenegger este vinovatul producerii accidentului.

Potrivit TMZ, accidentul a avut loc vineri după amiază, la scurt timp după ora locală 16.00, în Los Angeles. În coliziune au fost implicate mai multe vehicule, iar o femeie a fost transportată la spital. Los Angeles Times a scris că rănile acesteia sunt minore, iar pe rețelele de socializare au apărut imagini de la fața locului.

Actorul  în vârstă de 74 de ani apare și el în unele imagini, alături de vedeta fitnessului Jake Steinfeld. Un reprezentant al lui Arnold Schwarzenegger a declarat pentru Variety că actorul este teafăr și doar îngrijorat pentru starea de sănătate a femeii transportate la spital.

Deși ancheta nu a fost încă finalizată, surse din poliție au dezvăluit pentru TMZ că accidentul ar fi fost provocat de Arnold, care conducea un SUV. Acesta ar fi vrut să o ia la stânga la un semafor, deși era încă pe culoarea roșie, și a lovit cu mașina o Toyota Prius. Alte două mașini au fost implicate în accident.

Din probele prelevate din sânge actorului, nu a reiești că Arnold ar fi consumat alcool sau droguri.

Divorț finalizat după 10 ani

La sfârșitul lui 2021, Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au finalizat în mod oficial divorţul, la peste 10 ani de la începerea procedurii. Potrivit unor documente juridice depuse în instanţă, vedeta filmului ”Terminator” şi jurnalista americană au ajuns la o înţelegere care pune capăt în mod formal căsătoriei lor de 35 de ani. Termenii partajului nu au fost daţi publicităţii, însă potrivit presei spaniole, Maria Shriver a obținut, astfel, nu mai puțin de 200 de milioane de euro, dar și multe alte bunuri.

De ce a durat atât de mult finalizarea divorțului? Potrivit site-ului TMZ, procedura de divorţ a fost foarte anevoioasă din cauza patrimoniului cuplului şi a numeroaselor aspecte financiare care au trebuit negociate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton