Homepage  / Seriale / Seriale americane

Arnold Schwarzenegger Is Back, într-un serial Netflix de spionaj

Arnold Schwarzenegger Is Back, într-un serial Netflix de spionaj

de Ioana Maria,

Celebrul Arnold Schwarzenegger (73 de ani) va juca într-un serial Netflix de spionaj, marcând astfel prima sa implicare majoră într-un proiect de televiziune, scrie deadline.com.

Deși acum ceva timp au existat zvonuri despre „Outrider”, un serial western realizat de Amazon în care urma să apară actorul, acest serial de spionaj cu opt episoade comandat de Netflix este prima sa producție de anvergură pentru micul ecran.

Serialul, care îl are pe Arnold Schwarzenegger pe generic și în calitate de producător executiv, nu are încă un titlu, dar se știe deja că o va avea în rolul principal feminin pe Monica Barbaro (30 de ani). Tânăra actriță a debutat în serialul „Hawaii 5.0” (2010), apoi a jucat în serialele „Chicago P.D.” (2014), „UnREAL” (2015) și „Armă mortală” (2016). Ea a jucat alături de o altă vedetă de primă mărime, Tom Cruise, în așteptatul „Top Gun: Maverick” (a cărui premieră este programată pentru luna iulie în Statele Unite și pentru luna noiembrie în România).

Monica Barbaro

Monica Barbaro o va interpreta în viitorul serial Netflix pe fiica personajului jucat de Arnold Schwarzenegger. Creatorul serialului este scenaristul Nick Santora, care are la activ seriale precum „Prison Break” (2005), „FBI” (2018), cu Missy Peregrym și Connie Nielsen, dar și recenta producție „Most Dangerous Game” (2020), cu Liam Hemsworth și Christoph Waltz. Acesta a creat și a dezvoltat proiectul serialului de față împreună cu Skydance TV înainte de a-l scoate pe piața de streaming.

Noua poveste care se va vedea pe Netflix are ca personaje principale un tată (Arnold Schwarzenegger) și o fiică (Monica Barbaro). Aceștia află unul despre celălalt că lucrează în secret ca agenți CIA de ani de zile și își dau seama că întreaga lor relație a fost o minciună și că nu s-au cunoscut niciodată cu adevărat. Obligați să colaboreze ca parteneri într-o nouă misiune, ei reușesc să stabilească o legătură mult mai puternică decât au avut vreodată. Serialul vorbește cu umor despre problemele universale cu care se confruntă mai toate familiile, iar fundalul străbătut de spionaj, secrete și efecte vizuale impresionante amintește de marele succes al lui Arnold Schwarzenegger „Minciuni adevărate” / „True Lies” (1994). Actorul juca în această excelentă comedie rolul unui agent secret pe care soția (Jamie Lee Curtis) îl considera un funcționar șters și bleg, până când ajungeau implicați amândoi într-o misiune periculoasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton