Homepage  / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger regretă că și-a înșelat soția cu menajera lor. Ce a dezvăluit acum

Arnold Schwarzenegger regretă că și-a înșelat soția cu menajera lor. Ce a dezvăluit acum
6

de Roxana Mirea,

Arnold Schwarzenegger și-a exprimat regretul în legătură cu faptul că și-a înșelat soția. El a vorbit despre modul în care infidelitatea lui i-a afectat familia. În noul documentar Netflix, intitulat „Arnold”, actorul din „Terminator”, în vârstă de 75 de ani, și-a amintit că i-a povestit Mariei Shriver despre faptul că a înșelat-o cu menajera lor, Mildred Baena, cu care are un fiu, Joseph Baena, acum în vârstă de 25 de ani.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura cu Mildred Baena

Arnold Schwarzenegger s-a căsătorit cu Shriver, acum în vârstă de 67 de ani, în 1986 și au patru copii: Katherine, Christina, Patrick și Christopher. „A trebuit să mă duc la copiii mei și să le explic. Motivul pentru care mă simt reticent să vorbesc despre asta este că, de fiecare dată când o fac, se deschid din nou rănile”, a declarat el în serialul documentar. „Cred că am provocat destulă durere familiei mele din cauza greșelii mele.”

Toată lumea a avut de suferit. Maria a trebuit să sufere. Copiii au avut de suferit. Joseph. Mama lui. Toată lumea”, a spus Schwarzenegger, potrivit People. „Va trebui să trăiesc cu asta tot restul vieții mele. Oamenii își vor aminti de succesele mele și își vor aminti și de eșecurile mele. Acesta este un eșec major.”

Red Carpet Retro – The Workl Premiere of „Terminator 3: Rise of the Machines”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Schwarzenegger a ținut să precizeze că este „foarte mândru” de Joseph. „A fost greșit ceea ce am făcut. Dar nu vreau să-l fac pe Joseph să simtă că nu este binevenit în această lume. Pentru că el este foarte bine primit în această lume”, a spus el. „Îl iubesc și s-a dovedit a fi un tânăr extraordinar.”

Joseph Baena

Arnold Schwarzenegger, viața după divorț

Actorul a declarat că este „foarte fericit” că el și Shriver au reușit „să își crească copiii foarte bine” în mijlocul „acestei povești triste”. „Nu este nimic mai important decât să ai un partener bun alături de tine, iar Maria a fost acest lucru la fiecare pas. Avem o relație foarte bună. În orice zi specială suntem cu toții împreună ca o familie. Dar nu mai este ceea ce a fost atunci când eram toți împreună sub același acoperiș, ca o familie. Nu mai este cazul”, a mai spus actorul.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter în luna mai, Arnold Schwarzenegger a declarat că divorțul său de Maria Shriver a fost „foarte, foarte dificil la început”, dar „în cele din urmă, mergi mai departe”. Acum, el are o relație cu Heather Milligan, care este fizioterapeut.

Arnold Schwarzenegger și Heather Milligan

Sunt foarte mândru de ea și o iubesc”, a spus Arnold despre Milligan. „În același timp, îmi iubesc soția. Ea și cu mine suntem prieteni foarte buni și foarte apropiați și suntem foarte mândri de modul în care ne-am crescut copiii. Chiar dacă am avut această dramă, am făcut Paștele împreună, Ziua Mamei împreună, Crăciunurile împreună, toate zilele de naștere – totul împreună.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton