Homepage  / Vedete / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger: „Saga «Terminator» nu se va termina niciodată”

Arnold Schwarzenegger: „Saga «Terminator» nu se va termina niciodată”

de Redactia Tvmania

„Genisys 2” a fost anulat, dar se pare că asta nu înseamnă că franciza se va opri. Celebra replică „I'll be back” e mai vie ca oricând.

Cu ceva vreme în urmă, The New York Daily News anunța că Paramount nu mai vrea să facă „Terminator: Genisys 2”. Informația a fost confirmată apoi prin dispariția continuării în calendarul oficial al studioului. Asta ar putea însemna că franciza se încheie? Nu e așa sigur. Se vorbește de ceva vreme pe la Hollywood că James Cameron ar vrea să recupereze drepturile asupra francizei (el fiind cel care-a inventat povestea aceasta în 1984 cu „The Terminator”) pentru a anunța un nou proiect. Cameron ar urma să fie producător, pentru că are de lucru la numeroasele urmări ale „Avatarului”, dar l-ar putea coopta pentru regie pe Tim Miller, care a făcut „Deadpool”.

Site-ul fandango.com a vrut însă să știe sigur dacă toate astea au vreo bază reală sau nu așa că a vorbit direct cu Terminatorul Arnold Shwarzenegger. Iar actorul a declarat:

„Cred că se va face un alt «Terminator», da. Nu o să spun că e un «fake news», ca să nu-l citez pe președintele nostru, dar nu înțeleg de ce oamenii scriu asemenea lucruri. Dacă Paramount nu mai vrea să facă «Terminator» asta înseamnă că franciza e moartă? Mai sunt încă 15 studiouri care abia așteaptă. I se caută deja un înlocuitor, dar nu vă pot spune nimic deocamdată, până nu vom avea o declarație oficială.

Franciza «Terminator» nu se va termina niciodată.

Și, nu uitați, din 2018, James Cameron va prelua drepturile, deci, da, va continua! El va fi producător și va exista un alt regizor. Iar eu sunt gata oricând de un nou Terminator, mai ales dacă povestea e bună și filmul va bucura pe toată lumea. Până atunci, eu lucrez la întoarcerea lui Conan, «The Legend of Conan», și la continuarea la «Gemenii» (1988), «Triplets». Și, nu, nu o să mai fac vreodată «Gravidul»!”.

Citește și:

Arnold Schwarzenegger face echipă cu Jackie Chan

Schwarzenegger va juca într-un serial despre bodybuilderi

Arnold Schwarzenegger negociază pentru „Predator”

Arnold Schwarzenegger are emisiune TV la britanici

Fost guvernator, Arnold Schwarzenegger doarme în stradă

Citește și: https://www.facebook.com/StanWinstonSchool

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton