Homepage  / Vedete / Vedete străine

Arnold Schwarzenegger va dona măști cu replica sa din „Terminatorul”

Arnold Schwarzenegger va dona măști cu replica sa din „Terminatorul”
4

de Redactia Tvmania

Arnold Schwarzenegger și-a făcut un obicei din a se filma la locuința sa din Beverly Hills vorbindu-le fanilor despre regulile de distanțare socială. Săptămâna aceasta însă, actorul de 72 de ani și-a luat inima în dinți și a ieșit la o plimbare pe bicicletă.

“Nici chiar Terminatorul nu este imun la viruși”, ține să ne reamintească de ceva vreme încoace îndrăgitul actor, care postează regulat pe conturile de socializare despre viața sa în carantină. În luna martie, acesta a distribuit un filmuleț pe Instagram în care protagoniștii sunt măgărușul și poneiul său, Lulu și Whiskey. “Cam cu asta ne ocupăm. Nu ieșim, nu mergem la restaurante sau chestii de genul asta. Mâncăm la noi acasă, împreună cu Whiskey și Lulu. Ne simțim bine și asta ne ocupă tot timpul”, declara atunci Schwarzenegger. 

Zilele trecute actorul a decis să iasă din izolare pentru câteva ore, fiind surprins de camere plimbându-se cu bicicleta pe lângă plaja din Santa Monica. Curioșii au remarcat că purta o mască cu mesajul “We’ll be back” (“Vom reveni”), o adaptare după replica celebră din filmul “Terminatorul”/ “The Terminator” (1984), “I’ll be Back” (“Mă voi întoarce”). 

91700690_10158045592346760_7402363533221953536_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Mai mult, Schwarzenegger a declarat că va pune în vânzare un număr de măști identice, parte dintr-un demers umanitar pentru o fundație care distribuie alimente studenților fără posibilități materiale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton