Homepage  / Știri

Arome și rețete franțuzești în semifinala “Bake Off România”

Arome și rețete franțuzești în semifinala “Bake Off România”

de Redactia Tvmania

Semifinala “Bake Off România” aduce în fața telespectatorilor o temă spectaculoasă, ce nu putea lipsi în examenul celor cinci concurenți rămași în competiție. Ei vor trebui să își dovedească măiestria în cofetărie și să demonstreze că pot stăpâni rețetele franțuzești.

Nicolle Stănese și ambasadorul Franței, François Saint-Paul

Nicolle Stănese și ambasadorul Franței, François Saint-Paul

Va fi o ediție specială cu un invitat pe măsura temei! Ambasadorul Franței, François Saint-Paul, va veni în cortul “Bake Off România” pentru a le da concurenților tema probei de creativitate, un desert franțuzesc ce se află în topul preferințelor sale.

Robert, Mihaela, Daniel, Irina și Adrian au reușit să impresioneze juriul, ajungând până în semifinală și continuă drumul în lupta pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România și marele premiu de 25.000 de euro cu gânduri mari:

Daniel

Daniel

„Am reușit să ajung ajung în semifinală, mă simt excelent! Sunt nerăbdător să înceapă treaba. Sper să iasă foarte bine și să ajung în finală!”, a declarat Daniel, care a reușit să ajungă la o probă eliminatorie chiar și cu 2 insigne de cofetarul săptămânii în piept.

Mihaela

Mihaela

„Presiunea este foarte mare, emoțiile sunt foarte mari! Cred că doar înainte de nuntă am mai fost așa de emoționată!”, a declarat Mihaela, care a reușit să ridice și gustul preparatelor sale la nivelul aspectului vizual ce era întotdeauna impresionant.

Adrian

Adrian

„Competiția va fi mult mai strânsă, probele vor fi mai grele. Am rămas doar 5, acum ne vom duela și vom vedea care câștigă!”, a spus Adrian, cel care la numai 16 ani a reușit să câștige respectul juraților prin preparatele sale și să obțină două insigne de cofetarul săptămânii ce l-au adus până în semifinală.

Irina

Irina

„Dacă am ajuns până aici, trebuie să ajung printre finaliști! Nici nu vreau să mă gândesc la altceva!”, a mărturisit Irina, cea care a fost întotdeauna mânată de ambiție și de dorința de a demonstra că este foarte bună în ceea ce face.

Robert

Robert

„Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor juriului!”, a spus Robert, care s-a remarcat în competiție datorită elementelor de bucătărie moleculară pe care le-a folosit în preparatele sale, dar și prin gusturi inedite.

Competiția crește, tensiunea se ridică la cote neașteptate, iar pretențiile juraților nu se lasă mai prejos pentru semifinala “Bake Off România”.

„Suntem într-o semifinală și bineînțeles că pretențiile au crescut!”, a spus Alex Stan. „Am așteptări foarte mari de la toți concurenții, sunt buni, îi văd concentrați. Va fi o săptămână grea, dar frumoasă și interesantă!”, a mărturisit Simona Pope, iar Tudor Constantinescu a completat: „Sper să fie mândri de ce au realizat până acum și să găsească forța de a merge mai departe și de a cuceri titlul suprem!”.

Semifinala “Bake Off România” pregătește multe suprize, rețete delicioase și preparate spectaculoase. Cum vor reuși cei cinci concurenți rămași în competiție să se descurce cu rețetele franțuzești, dar și cine va fi cel ce va părăsi competiția atât de aproape de marea finală, rămâne de văzut luni, de la 20.30, numai la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton