Homepage  / Articole

Artene lansează informaţii-bombă la Kanal D

Artene lansează informaţii-bombă la Kanal D

de Redactia Tvmania

Kanal D a anunţat, săptămâna trecută, aducerea lui Adrian Artene şi a formatului său monden, “Cancan TV”, de la B1.

Postul din trustul Dogan a profitat, probabil, şi de tranziţia B1 la zona televiziunii de ştiri, motiv pentru care au dispărut din grilă mai multe emisiuni de divertisment, ca “Razii de noapte”.

Potrivit departamentului de comunicare, ocazia era, oricum, de neratat: “A venit ca un răspuns la cerinţele telespectatorilor dornici de informaţii mondene. Este un format cu un conţinut puternic, iar cele mai tari exclusivităţi din lumea showbiz-ului vor fi prezentate, în curând, doar la Kanal D”.

“O să fie un show cum n-aţi mai văzut!”

Pentru primul sezon al “Cancan TV” la Kanal D am mai aflat şi că ni se pregăteşte o serie de exclusivităţi. “Ne dorim ca startul nostru să fie un real succes. Pentru primul sezon am pregătit deja o sumedenie de secrete bine păzite ale vedetelor pe care le vom dezvălui de la o ediţie la alta”.

La un post la care zona de tabloid e reprezentată şi de Mădălin Ionescu şi al său “Drept la ţintă”, Artene şi “Cancan TV” vor intra în segmentul de prime-time: “Trei zile pe săptămână, timp de două ore, vom arunca bombe în lumea mondenă.

Prea multe lucruri nu pot să spun, pot doar să vă asigur că zilele de miercuri, joi şi vineri vor sta sub semnul exclusivităţilor mondene. O să fie un show cum n-aţi mai văzut!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton