Homepage  / Știri

Artistul haitian Mikaben a murit în timpul unui concert. S-a prăbușit pe scenă, în fața fanilor

Artistul haitian Mikaben a murit în timpul unui concert. S-a prăbușit pe scenă, în fața fanilor
4

de Roxana Mirea,

Artistul haitian Mikaben a murit pe scenă, în timpul unui concert la Paris, care a avut loc sâmbătă. Fanii au fost șocați în momentul în care cântărețul în vârstă de 41 de ani s-a prăbușit pe scenă. Imaginile uluitoare au devenit virale în mediul online.

Artistul haitian Mikaben a murit pe scenă

Mikaben, al cărui nume real este Michael Benjamin, a murit la vârsta de doar 41 de ani, în timpul unui concert la Paris. Cântărețul a apărut la Accor Arena, cu o capacitate de 20.000 de persoane, din estul Parisului, ca invitat special al grupului haitian Carimi.

Artistul haitian a suferit un presupus atac de cord sau un stop cardiac în timpul unui spectacol care a avut loc sâmbătă, 15 octombrie 2022, potrivit stirileprotv.ro. Fanii au rămas șocați în momentul în care lui Mikaben i s-a făcut rău și s-a prăbușit brusc pe scenă.

artistul-haitian-mikaben-a-murit-pe-scena-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

În înregistrările video, care au fost răspândite pe rețelele sociale, artistul a fost surprins  în timp ce cânta. Apoi, el se întoarce brusc și se îndreaptă spre spatele scenei, prăbușindu-se apoi în fața spectatorilor. Imediat, muzica s-a oprit și au fost chemați medicii.

„Bărbatul a murit după ce a suferit o criză pe scenă, în ciuda eforturilor serviciilor de urgență”, au transmis autoritățile din Paris.

Haitienii i-au adus duminică un omagiu cântărețului Mikaben: de la posturi de radio la televiziuni, toate au redat muzica lui în mod repetat.

„Sunt șocat de moartea subită a tânărului și foarte talentatului artist Michael Benjamin „Mikaben””, a scris prim-ministrul haitian, Ariel Henry, pe Twitter. Am pierdut o figură importantă în muzica haitiană.”

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton