Homepage  / Filme Online / Netflix

Arturo Roman, despre o scenă filmată pentru La Casa de Papel, care i-a șocat și pe fani : „Nu am putut dormi nopțile!”

Arturo Roman, despre o scenă filmată pentru La Casa de Papel, care i-a șocat și pe fani : „Nu am putut dormi nopțile!”

de Andreea Borcilă,

Actorul spaniol de televiziune și film Enrique Arce, vedeta din serialul „La Casa de Papel” (Fabrica de bani), a declarat recent că se simte nemulțumit de poveste și că a făcut tot posibilul pentru a împiedica o anumită scenă de pe platourile de filmare. 

În sezonul patru, personajul său, Arturo Román, directorul Monetăriei Regale a Spaniei, i-a șocat pe fani atunci când a drogat și a agresat sexual o angajată a Băncii Spaniei, pe Amanda (Olalla Hernández).

Actorul a dezvăluit acum că a fost „dezamăgit” de decizia producătorului executiv de a include scena respectivă în serial, afirmând că a ucis personajul Arturo Román, potrivit Radiotimes.com.

A omorât sufletul acestui personaj. Nu am putut dormi nopțile gândindu-mă la acele momente. 

Enrique Arce:

Amanda vorbește desprea ceea ce a făcut Arturo înainte de sezonul patru și se încheie cu colegii lui ostatici. Primele cinci episoade din sezonul final au început de vineri, 3 septembrie, urmând ca ultimele cinci episoade să se lanseze pe 3 decembrie. Platforma a anunțat că introduce trei noi personaje în acest sezon. 

Povestea serialului

Money Heist are un rating IMDb de 8,3. În povestea serialului, El Profesor, un personaj misterios, planifică să intre în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. La început, el recrutează o bandă de opt persoane. Pentru a-și îndeplini scopul, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. În partea a treia, banda se reunește pentru a salva un membru capturat, de data aceasta ținta fiind Banca Națională a Spaniei.

De la eșec la succes

Thrillerul „La Casa de Papel” a fost lansat de Netflix în 2017 și a avut un succes răsunător la nivel global. Până să fie adorat de fani, celebrul serial, care a avut patru sezoane, a fost inițial un eșec. După ce Netflix a cumpărat drepturile de a-l difuza, La Casa de Papel se numără acum printre cele mai vizionate seriale din lume, scrie The Indian Express.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton