Homepage  / Articole

Ashley Greene: „Saga Amurg m-a schimbat”

Ashley Greene: „Saga Amurg m-a schimbat”

de Redactia Tvmania

Despre Ashley Greene (25 de ani), care a jucat în „Saga Amurg” și a declarat că e foarte apropiată de colegii ei de platou, s-a speculat că și-ar dori chiar o relație cu Robert Pattinson. Acum, tânăra actriță a declarat că rolul lui Alice Cullen i-a dat peste cap viața personală și i-a schimbat felul de a fi.

Într-un interviu acordat revistei Marie Claire, Ashley a spus că rolul din „Amurg” a transformat-o într-o răsfățată. Cu toate astea, vedeta nu a uitat de unde a plecat: „După ce se va termina (Saga Amurg, n.r.), îmi va foarte greu să zbor în străinătate. Nu merită să cumperi un bilet la clasa întâi, din cauza prețului”.

Actrița a recunoscut că a fost învățată de tatăl ei să economisească bani. Conform spuselor ei, „asta e important pentru că vreau să știu că pot să refuz un rol și să pot totuși să îmi fac o casă, să-mi pot permite o mașină și să cumpăr mâncare pentru câinii mei”.

Nu a fost mereu bogată

Green a mai spus că există și minusuri atunci când devii o vedetă. „E greu să te acomodezi atunci când pleci de la zero. E greu să comunici până și cu proprii tăi prieteni, pentru că nu vrei să îi jignești”, a spus actrița, care a fost acuzată că s-ar fi schimbat mult după ce a jucat în „Saga Amurg” și ar fi devenit astfel mult mai cunoscută.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton