Homepage  / Vedete străine

Ashley Park, actrița din „Emily in Paris”, a suferit de cancer. Ce a mărturisit despre lupta cu leucemia

Ashley Park, actrița din „Emily in Paris”, a suferit de cancer. Ce a mărturisit despre lupta cu leucemia
10

de Roxana Mirea,

Ashley Park, care joacă rolul lui Mindy Chen în comedia romantică de pe Netflix „Emily in Paris”, s-a destăinuit despre lupta cu cancerul, din adolescență. Vedeta a suferit de leucemie și a explicat cum bătălia din adolescență cu cancerul i-a alimentat dorința de a deveni actriță.

Ashley Park din „Emily in Paris”, despre lupta cu cancerul

Ashley Park își împărtășește povestea tragică, dar și pe cea a triumfurilor care au motivat-o să își urmeze visurile. Vedeta din „Emily in Paris” s-a destăinuit recent revistei „Shape” și a explicat cum bătălia din adolescență cu cancerul i-a alimentat dorința de a deveni actriță.

Odată ce cancerul mi-a părăsit fizic corpul, mi-am propus să nu-l las să-mi afecteze viața”, a declarat Ashley Park, care joacă rolul lui Mindy Chen în comedia romantică de pe Netflix. „Nu am vrut ca asta să mă definească”.

Oamenii erau atât de îngrijorați pentru mine”, a adăugat ea, „iar eu am devenit persoana care spunea: ‘Sunt bine. Nu vă faceți griji pentru mine. Voi face tot ce mi-am dorit'”.

Actrița din „Emily in Paris” a fost diagnosticată cu leucemie mieloidă acută când avea 15 ani și a trebuit să facă chimioterapie și radioterapie pentru a lupta împotriva bolii. Pentru ea, să se mențină în formă și să-și trateze corpul cum trebuie este esențial pentru a fi actriță și pentru a rezista atunci când joacă pe ecran și în timpul petrecut pe Broadway.

Atunci când joci atât de mult, cu siguranță realizezi că organismul este important, așa că trebuie să ai grijă de el”, a mai spus ea, explicând, de asemenea, că a ales să facă mișcare în fiecare zi, practicând fie yoga, pilates, dans sau chiar jogging.

„Emily in Paris” Season 2 (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Sunt foarte anemică din cauza a ceea ce am pățit”

Actrița urmează, în primul rând, o dietă bazată pe plante, axată pe o nutriție echilibrată. Cu toate acestea, lupta ei din adolescență împotriva cancerului a avut unele consecințe permanente care o obligă să se abată ocazional de la calea vegetariană.

Sunt foarte anemică din cauza a ceea ce am pățit din cauza cancerului”, a explicat Park. „Așa că îmi place o friptură bună din când în când”.

Interviul acordat de Ashley Park pentru Shape vine cu puțin timp înainte de debutul noului sezon al serialului „Emily in Paris”. Recent, ea a strălucit pe covorul roșu într-o rochie aurie la premiera de la Paris, Franța.

Emily In Paris – Season 3 World Premiere At Theatre Des Champs Elysees NBIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

„Emily in Paris”, sezonul 3, are premiera pe 21 decembrie pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton