Homepage  / Articole

Ashton Kutcher a călcat strâmb imediat după nuntă

Ashton Kutcher a călcat strâmb imediat după nuntă

de Redactia Tvmania

Scandalul iscat luna trecută, după ce o femeie a povestit presei, cu lux de amănunte, cum a petrecut o noapte alături de Ashton Kutcher, ar putea fi doar începutul nebuniei mediatice cu Kutcher în prim-plan, dacă e să dăm crezare tabloidelor americane.

Recent, un jurnalist de la National Enquirer, și-a amintit cum, în 2005, la doar o lună de la căsătoria dintre Ashton și Demi Moore, actorul din „Doi bărbați și jumătate” ar fi avut o relație cu altă femeie. Deși nu există mărturii ale femeii, jurnalistul a readus în discuție o înregistrare care îl incriminează, spune el, pe actorul din „Doi bărbați și jumătate”.

Se pare că la acea vreme, Ashton a fost prins cu un mesaj telefonic de la o femeie misterioasă, a cărei identitate nu a fost aflată până acum. Ea îi amintea detalii despre noaptea petrecută împreună:

„Ashton, mă gândeam la aseară… Ești deosebit, Ash! Ești un tip grozav…trebuie să ne întâlnim curând”, spunea femeia de pe înregistrarea ajunsă repede în presa de la acea vreme.

Deși reprezentanții actorului au negat totul, jurnaliștii americani continuă să readucă în atenția presei evenimente din trecutul lui Ashton.

În tot acest timp, Demi Moore continuă să își sperie apropiații. Conform aceleași reviste americane, actrița este din ce în ce mai slabă și obosită.

La sfârșitul lunii octombrie, ea a pășit singură pe covorul roșu, la prezentarea celui mai recent film al ei- „Margin Call”.

Între timp, Bruce Willis este cel care are grijă de fosta sa soție Demi Moore, punându-l la punct pe mai tânărul Kutcher.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton