Homepage  / Știri

Ashton Kutcher a intrat în pământ

Ashton Kutcher a intrat în pământ

de Redactia Tvmania

Actorul nu vrea să fie găsit în momentul de faţă, iar Jon Cryer (46 de ani), colegul său din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, îi trimite regulat mesaje în speranţa că-i va răspunde, relatează femalefirst.co.uk.

Demi Moore (49 de ani) a decis să divorţeze Ashton Kutcher (33 de ani) în luna noiembrie. Actorul nu vrea să fie găsit de presă până se calmează apele.

Jon Cryer – care este nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un serial de comedie” în cadrul Screen Actors Guild (SAG) – nu înţelege de ce Ashton Kutcher a rupt legătura cu el şi cu ceilalţi colegi.

„După cum vă puteţi imagina, Ashton a fost de negăsit în ultimele săptămâni, aşa că îi trimit constant mesaje ca să-l anunţ că am fost nominalizat. O să văd care este reacţia sa când mesajele mele vor ajunge la el”.

Dacă va câştiga premiul, Jon Cryer are de gând să-i mulţumească fostului său coleg, Charlie Sheen (46 de ani).

„O să-i mulţumesc lui Charlie dacă voi câştiga. La fel am făcut şi când mi-au dat o stea pe Bulevardul Walk Of Fame. Încă îi sunt recunoscător. Am avut o relaţie profesională minunată şi încă am o părere foarte bună despre el”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton