Homepage  / Articole

Kutcher, nebunule! Actorul – gol, în cadă, cu 4 femei

Kutcher, nebunule! Actorul - gol, în cadă, cu 4 femei

de Redactia Tvmania

Actorul de 33 de ani ţipa după vodcă în timp ce se relaxa într-o cadă, în costumul lui Adam, alături de încă patru femei la fel de dezbrăcate. Asta e scena descrisă de un tânăr sud-african care  a fost martorul scenei dintr-un apartament de lux de la Hard Rock Hotel, din San Diego.

Aceasta ar fi, deci, noaptea în care Ashton a înşelat-o pe soţia lui, Demi Moore (48 de ani), de care ar urma să divorţeze, potrivit unor speculaţii care s-au înteţit în ultimul timp. Totul s-a petrecut chiar în ajunul celei de-a şasea aniversări a căsătoriei lor!

Jacques Du Toit, care l-a văzut pe Kutcher în flagrant delict, i-a povestit unui amic cum a ajuns să participe la cheful monstru din apartamentul de 3.000 de dolari pe noapte, după ce iubita i-a spus s-o însoţească la o petrecere dată de Ashton.

“Era îngrijorat”, a explicat prietenul lui Du Toit. “E iubitul uneia dintre prietenele celei cu care s-a culcat Ashton. Voia să se asigure că se poartă cum trebuie”.

Potrivit Daily Mail, însă, doar Sara Neal, o tânără din Texas, a rămas peste noapte la apartamentul închiriat de Kutcher, dezvăluind apoi în presă detaliile “întâlnirii” lor.

Înainte de a o înşela pe Demi, starul din “Doi bărbaţi şi jumătate” l-a invitat pe Du Toit să i se alăture în cada în care se mai aflau iubita sud-africanului, sus-menţionata Sara Neal şi încă două fete.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton