Homepage  / Ultimul număr

Ashton Kutcher şi Katherine Heigl formează „Un cuplu mortal”

Ashton Kutcher şi Katherine Heigl formează „Un cuplu mortal”

de Redactia Tvmania

„Un cuplu mortal” va fi lansat la cinema fără a fi văzut în prealabil de critici. Producătorii riscă, în speranţa că vor câştiga publicul cu povestea deloc inovatoare.

Povestea din pelicula de faţă aminteşte de „Dl. şi dna. Smith”: doi protagonişti atrăgători, soţ şi soţie, sunt implicaţi în lumea spionajului de elită şi se luptă pe viaţă şi pe moarte, între un pupic şi o urmărire ca-n filme.

Spencer Aimes (Ashton Kutcher) şi Jen Kornfeldt (Katherine Heigl) se cunosc în vacanţă, se îndrăgostesc şi se căsătoresc, iar trei ani mai târziu eroii noştri au o viaţă tipică de suburbie americană. Totul se dă peste cap în dimineaţa în care Spencer aniversează 30 de ani şi află că trecutul pe care l-a ascuns de nevastă l-a ajuns din urmă. Mai exact, soţul model e un fost spion expert în intrigile internaţionale, omul perfect pentru a elimina orice ţintă periculoasă, care şi-a petrecut tinereţea bătând globul în lung şi în lat şi a schimbat maşinile scumpe şi femeile frumoase ca pe şosete. Acum, Spencer a devenit el ţinta, iar un ucigaş plătit îl urmăreşte de ani buni, pentru a-l elimina. Şi cum acesta poate fi oricine, Spencer şi Jen încep să-şi bănuiască vecinii, prietenii, chiar şi pe vânzătorul de la alimentara unde-şi fac cumpărăturile.

Citiţi textul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton