Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ashton Kutcher și Mila Kunis, declarații șocante despre modul în care își cresc copiii: „Nu îi spălăm zilnic”

Ashton Kutcher și Mila Kunis, declarații șocante despre modul în care își cresc copiii: „Nu îi spălăm zilnic”
6

de Redactia Tvmania

Ashton Kutcher și Mila Kunis au făcut recent o serie de declarații șocante despre modul în care își cresc copiii! Cei doi actori au făcut o mărturisire bizară despre rutina de igienă a copiilor lor. 

Mila Kunis și Ashton Kutcher au o abordare diferită atunci când vine vorba de scăldatul copiilor lor.

Cuplul, care s-a căsătorit în 2015 și are doi copii, fiica Wyatt, în vârstă de 6 ani, și fiul Dimitri, în vârstă de 4 ani, le-au spus co-gazdelor podcast-ului Armchair Expert Dax Shepard și Monica Padman că nu își scaldă copiii în fiecare zi. De fapt, au spus că nu îi spală decât dacă „poți vedea murdărie pe ei”.

 „Când am avut copiii, nu îi spălam în fiecare zi. Nu am fost genul ăla de părinte care să își spele nou-născutul.”, a declarat Kunis. „Când vezi că sunt murdari, spală-i. În caz contrar, nu are niciun rost”, a adăugat partenerul acesteia, Ashton Kutcher.

Îndreptându-și atenția asupra propriilor obiceiuri de igienă, Mila Kunis, în vârstă de 37 de ani, și Kutcher au spus că nu își spală propriile corpuri cu săpun în fiecare zi.

„Nu am avut apă caldă când eram copil, așa că nu îmi făceam duș prea des”, a spus Kunis, care și-a petrecut primii șapte ani din viață în Ucraina. La rândul său, Kutcher a declarat că „îmi spăl zona axilelor și cea intimă zilnic, și nimic altceva în rest.”

La rândul său, Ashton Kutcher a declarat că „îmi spăl zona axilelor și cea intimă zilnic, și nimic altceva în rest.”

Cu toate acestea, ambii au recunoscut că își curăță fața zilnic: Ashton după un antrenament, și Mila de două ori pe zi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton