Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ashton Kutcher și Reese Witherspoon vor juca în comedia romantică „Your Place Or Mine”. Ce știm despre noul film Netflix

Ashton Kutcher și Reese Witherspoon vor juca în comedia romantică „Your Place Or Mine”. Ce știm despre noul film Netflix

de Redactia Tvmania

Ashton Kutcher (43 de ani) și Reese Witherspoon (45 de ani) vor fi parteneri în viitoarea comedie romantică „Your Place Or Mine”, pe care o vom vedea pe Netflix, scrie deadline.com. 

 

Filmul va reprezenta debutul în regie al lui Aline Brosh McKenna, scenarista filmelor „Diavolul se îmbracă de la Prada” / „The Devil Wears Prada” și „Cruella”), care semnează și de data aceasta scenariul. Povestea din „Your Place Or Mine” va avea în centru doi prieteni care locuiesc pe coasta de Vest, respectiv de Est a Statelor Unite și care fac schimb de case timp de o săptămână, ceea ce le dă peste cap definitiv existența. Filmul îi va avea ca producători pe Jason Bateman și Michael Costigan, alături de Netflix și de Reese Witherspoon și Lauren Neustadter, prin compania „Hello Sunshine”.

Compania media a lui Reese Witherspoon, „Hello Sunshine”, a fost cumpărată ieri de gigantul Blackstone Group pentru suma de 900 de milioane de dolari. Noua afacere va fi condusă de foștii directori ai companiei Walt Disney, Kevin Mayer și Tom Staggs, iar Reese Witherspoon și Sarah Harden, CEO al companiei „Hello Sunshine”, se vor alătura consiliului de administrație al companiei, care va continua să funcționeze deocamdată sub acest nume. Nu se știe încă dacă o vom revedea în proiectul anunțat „Blonda de la Drept 3”, care a fost anunțat de ceva vreme, dar care încă stagnează. 

Ashton Kutcher a jucat în 2020, alături de Timothy Hutton, Josh Hartnett și Courtney Love, în drama „The Long Home”, regizată de James Franco, iar recent a încheiat filmările la thrillerul „Vengeance”, în care a jucat alături de Cameron Dove și Issa Rae. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton