Homepage  / Știri / Televiziune

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce veste memorabilă au primit concurenții de la Irina Fodor. La cine a ajuns amuleta

Asia Express, 10 octombrie 2021. Ce veste memorabilă au primit concurenții de la Irina Fodor. La cine a ajuns amuleta
4

de Redactia Tvmania

A patra etapă de pe Drumul Împăraților a avut loc duminică, 10 octombrie, pe Antena 1. Irina Fodor le-a făcut o surpriză neașteptată celor opt echipe care au rămas în competiția Asia Express. După ce au aflat câștigătorii amuletei din ediția 14 a show-ului, prezentatoarea TV le-a dat o veste memorabilă.

Ce s-a întâmplat la „Asia Express” în ediția de duminică, 10 octombrie

Cele opt echipe rămase în joc la „Asia Express” au avut parte de o nouă zi plină de experiențe greu de uitat. Astfel, în ediția cu numărul 14 din sezonul 4 al show-ului de la Antena 1, doar trei cupluri au intrat la Jocul de Amuletă. În final, amuleta a fost câștigată de Mihai și Elwira Petre.

Jocul-de-Amuleta-care-a-fost-castigat-de-Mihai-si-Elwira-Petre-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Irina Fodor a fost cea care a anunțat câștigătorii în fața celorlalți concurenților, iar reacțiile amuzante nu au ezitat să apară, scrie a1.ro.

„Chiar m-am bucurat pentru ei, știam că o să meargă la hotel.”, a spus Cosmin Natanticu în glumă.

„Nu vă supărați, dar ce faceți cu atâția bani?”, a mai întrebat el.

„Facem ce vrea Elwira pentru că practic ea a câștigat”, i-a răspuns Mihai Petre cu zâmbetul pe buze.

Deși au rămas dezămăgiți de faptul că nu au reușit să câștige amuleta din această seară, concurenții au fost surprinși când au aflat de surpriza pe care le-a pregătit-o Irina Fodor.

Cele opt echipe au primit cazare de la Irina Fodor în ediția 14 din sezonul 4 Asia Express

Echipele au rămas cu gura căscată când au aflat că nu mai sunt nevoiți să își caute cazare la finalul zilei. Perioada pandemiei și orașul extrem de strict nu le-ar fi oferit nicio șansă concurenților de a-și găsi un loc în care să doarmă.

„În seara asta o să vă ajut din nou. Asta pentru că suntem într-un oraș foarte mare și foarte conservator. Nu pot să vă mai las să umblați pe străzi pentru că s-a făcut deja foarte târziu”, le-a spus Irina Fodor.

Bucuria concurenților nu a putut să treacă neobservată: „Vestea a venit cum nu se putea mai bine. Începuse să picure, era deja târziu, se întunecase….”

„Mihai și Elwira se vor bucura de confort, nu știu cât confort o să aveți voi. Cursa se va întrerupe pentru seara aceasta”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Înainte de a pleca spre cazare, Mihai și Elwira Petre au fost cei care au decis ordinea în care celelalte echipe vor pleca în următoarea misiune.

Irina Fodor le-a mai pregătit o surpriză celor opt echipe. Concurenții au fost nevoiți să fie atenți la dansul unor tineri, care îi vor ajuta în a doua zi în cursă.

Regulile noi, anunțate de Irina Fodor

Schimbări uimitoare pentru concurenți la „Asia Express”, sezonul 4, „Drumul împăraților”. Irina Fodor a anunțat în ediția de duminică, 10 octombrie, că vor fi introduse reguli noi. Astfel, echipele trebuie să respecte noi reguli începând cu ediția următoare a show-ului, scrie libertatea.ro.

În această etapă a competiției, echipele nu au voie să mai folosească telefoanele localnicilor decât cu o singură condiție.

„Am schimbat un pic regulile, nu puteți folosi telefoanele localnicilor. Dacă aveți nevoie ca ei să înțeleagă ce vreți voi să le transmiteți, îi lăsați să umble singuri pe telefoanele lor. Le explicați ce le cereți, nu mai atingeți telefoanele. Tot în legătură cu ziua de astăzi, puteți păstra mașinile la misiuni, dacă vor să vă aștepte.

Asta până primiți mesaj de la mine că nu mai aveți voie să o faceți”, a declarat Irina Fodor despre noile reguli de care trebuie să țină cont concurenții.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton