Homepage  / Știri / Televiziune

Asia Express, 13 octombrie 2021. Connect-R și Shift au părăsit competiția

Asia Express, 13 octombrie 2021. Connect-R și Shift au părăsit competiția
14

de Andra Stana,

În ediția 17 de Asia Express, difuzată de Antena 1 miercuri, 13 octombrie, Connect-R și Shift au fost eliminați din concurs, după ce au pierdut Cursa pentru Ultima Șansă.

Trei echipe au participat în ediția de miercuri, 13 octombrie, a emisiunii „Asia Express” la Cursa pentru Ultima Șansă. Echipele formate din Connect-R și Shift, Adriana Trandafir și Maria Speranța și Eliza și Cosmin Natanticu au avut parte de o cursă palpitantă în Cappadocia.

Connect-R și Shift au fost cei care au terminat ultimii Cursa, așa că au primit un cufăr care ascundea o nestemată care urma să le decidă parcursul în competiție, scrie a1.ro.

Nestemata Puterii a fost roșie. Connect-r și Shift, eliminați la finalul etapei 4 Asia Express

Zarug și Lorelei, cei care au câștigat prima Imunitate a etapei 4, au ținut cufărul cu nestemata. În final, atunci când a deschis săculețul, Connect-r a ridicat o nestemată roșie, care simboliza eliminarea din show.

Connect-R și Shift au fost una dintre echipele iubite de ceilalți concurneți, iar tuturor le-a părut rău în momentul în care aceștia au fost eliminați.

Reacția lui Connect-R și a lui Shift când au aflat că pleacă din „Asia Express”

Connect-R și Shift au părăsit competiția în aplauzele colegilor lor, care au fost triști din cauza eliminării. Cei doi au avut un discurs emoționant.

Nu trebuie să vă pară rău pentru că acest concurs este foarte dur, foarte real. Așa cum spunea doamna Adriana, noi suntem cuplul boem de aici. Suntem împrăștiați, dezordonați, pierdem lucruri.

Connect-R, primele declarații după eliminarea din „Asia Express”
Cum-au-reactionat-Connect-R-si-Shift-cand-au-aflat-ca-parasesc-Asia-Express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Mulțumim Asia Express pentru experiența asta de neuitat”, a spus Shift.

Ulterior Connect-R a explicat că și-a îndeplinit obiectivul pe care l-a avut, la intrarea în competiția Asia Express, Drumul Împăraților.

„Ne-a părut rău că nu mai stăm. Dar este corect. Pe de altă parte, când am văzut piatra roșie ne-am adus aminte de motivul pentru care am venit aici și anume să-mi câștig o inimă nouă. În ultimii 20 de ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea 3 săptămâni”, a mărturisit Connect-R despre experiența Asia Express.

Follow-up-Editia-17-7-Asia-Express-13-octombrie-2021.-Connect-R-si-Shift-au-parasit-competitiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 14

„Asia Express- Drumul Împăraților” continuă duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1, cu cele 7 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Taner Ölmez („Doctorul minune”) renunță la halatul de medic pentru următorul său serial. Ce se știe despre proiect

Ce cadou a primit Simona Halep de la Toni Iuruc, la întoarcerea acasă, după Indian Wells

Marina Constantinescu readuce întâlnirile „Nocturne” la TVR 1. Marcel Iureș, primul invitat

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton